Annoncering | Mobil/tablet version | 234 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.399 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rabarberchutney

Rabarberchutney

Rabarberchutney
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(165)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.255
Visninger
723
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jytte

DU SKAL BRUGE
8-10 stængler rabarber
1 rød chilli
en håndfuld rosiner
1 tsk karry
1 stort rødløg
3 spsk. hvidvinseddike
3 spk. rørsukker


SÅDAN GØR DU
Skær rabarberne i ca. 1 cm. lange stykker. Kog dem ved svag varme sammen med snittede løg, den hele chilli ( tages op af chutneyen efter kogningen), karry, sukker og hvidvinseddike og rosinerne. Lad chutneyen koge til rabarberne er kogt ud. Hældes derefter på glas og køles af. Kan opbevares i køleskab 8-10 dage uden konserveringmiddel, ønskes der en længere holdbarhed så tilsæt konserveringsmiddel.
SERVERING
Super til kylling og kalkun retter, karryretter og som tilbehør på et stykke rugbrød med kalkun pålæg.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rabarberchutney opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rabarberchutney fra Maduniverset.dk i kategorien Syltning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rabarberchutney, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Chokoladekage med ægte chokolade     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Krydder frikadeller     Omelet m. skinke og ost     Grønne asparges med bacon     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Spagetti carbonara     Frikadeller med havregryn     Hakket Oksekød med Hvidkål     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     Kylling med cashewnødder     Familie Lasagne II     Græske frikadeller     Gullasch med kartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com