opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rabarberchutney

Rabarberchutney

Rabarberchutney
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Rabarberchutney  Foto af : Maduniverset
27.519
Visninger
773
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
8-10 stængler rabarber
1 rød chilli
en håndfuld rosiner
1 tsk karry
1 stort rødløg
3 spsk. hvidvinseddike
3 spk. rørsukker


SÅDAN GØR DU
Skær rabarberne i ca. 1 cm. lange stykker. Kog dem ved svag varme sammen med snittede løg, den hele chilli ( tages op af chutneyen efter kogningen), karry, sukker og hvidvinseddike og rosinerne. Lad chutneyen koge til rabarberne er kogt ud. Hældes derefter på glas og køles af. Kan opbevares i køleskab 8-10 dage uden konserveringmiddel, ønskes der en længere holdbarhed så tilsæt konserveringsmiddel.
SERVERING
Super til kylling og kalkun retter, karryretter og som tilbehør på et stykke rugbrød med kalkun pålæg.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rabarberchutney med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Syltning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rabarberchutney, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Kagemand     Omelet m. skinke og ost     Suppekuren     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Hjemmelavet varmrøget laks     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Franskbrød II     Grovboller     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     Pirogger med oksekød     Trylledej (ikke spiseligt)     Mormors citronfromage     Mexicansk kyllingelasagne     Raclette med det hele     Havretern med nougat     fisk i fad     Jordskokkecreme     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]