opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › langtidsstegt farseret and

langtidsstegt farseret and

langtidsstegt farseret and
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(354)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
langtidsstegt farseret and
67.424
Visninger
1.658
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 06.11.2014 langtidsstegt farseret and var dagens opskrift den 06.11.2014

DU SKAL BRUGE
en and på mindst 3 kg.
(hvis den er frossen tager den 3 døgn om at tø i køleskabet)
salt
peber
2-3 æbler ( gerne belle de boskoop)
ca. 16 svedsker uden sten.
(bommuldstråd eller til at lukke anden med)

fars:
ca. 500 g. svine eller flæskekød (evt hakket svinemørbrad)
100 g. rensede og skårne champignoner
1 lille løg
3 skiver (daggammelt ) franskbrød
ca 1 - 1½ dl piskefløde eller hønsebouillon
1 æg
evt. 2 spsk. pistaciekerner.
½ tsk. tsk. støt timian.
salt og peber


til fond:
2 gulerødder
1 porre
1 løg
hals - vinger (de to uderste led) og kråsen og skroget
lidt smør
ca 1 liter vand.


SÅDAN GØR DU

begynd med farsen - pil og hak løget.
læg franskbrødsskiverne i blød i fløde/boull.
-- rør fransk. æg--champ.--løg og evt. pistacier sammen
med det hakkede kød.
kom kryderierne i . Lad farsen hvile koldt en times tid...

udben anden..
læg et snit langs rygraden -og løsen kødet så tæt ved skroget som muligt.vinger og lår skal ikke udbenes..pas på ved brystskindet så det forbliver hel.

så den udbenede and sammen.. fra med ufarvet bomuldsgarn fra halsen og langs ryggen..så den danner en pose -- gnid anden med salt og peber -fyld skrællede æblebåde og svesker samt fars i anden - og sy den helt sammen -- tryk den lidt i facon.

brun skroget vinger og kråse godt i en gryde.
tilsæt de istandgjorte grønsager (skåret i mindre stykker)
når alt er brunet af. hældes ca 1 l. vand ved.. fonden småkoger de 6 timer anden er i ovnen. (kik efter at den ikke koger tør)

Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader varm ovn. Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer. I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer giv den evt. gril eller højere varme til sidst hvis den ikke er sprød..

si andefonden -- skum fedtet af og lav sovs af den -- brug væden fra bradepanden hvis der skal bruges mere væske.
SERVERING
serveres med sovsen hvide og brunede kartofler og rødkål GOD JUL
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anny Vesth
07.12.2008, 10:12
Laver den i dag og melder i morgen d. 8. December hvordan den blev.

Birgitte Jensen
04.01.2008, 23:02
Lyder virkelig lækker. Gråsten fjerkræ vil prøve denne opskrift inden længe.
 
Denne gode opskrift på langtidsstegt farseret and med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet langtidsstegt farseret and, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     appelsin trøfler     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Svampet kanelkage     Farmors æbleskiver     Glace til kage     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Andebryst i ovn til mange     Nemme pølsehorn     Hjemmelavet modellervoks     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     drømmekage i bradepande     Gulerodskage (Rå)     Grov go'e boller     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Hummersuppe     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]