opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › langtidsstegt farseret and

langtidsstegt farseret and

langtidsstegt farseret and
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(355)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
langtidsstegt farseret and
72.077
Visninger
1.709
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 06.11.2014 langtidsstegt farseret and var dagens opskrift den 06.11.2014



DU SKAL BRUGE
en and på mindst 3 kg.
(hvis den er frossen tager den 3 døgn om at tø i køleskabet)
salt
peber
2-3 æbler ( gerne belle de boskoop)
ca. 16 svedsker uden sten.
(bommuldstråd eller til at lukke anden med)

fars:
ca. 500 g. svine eller flæskekød (evt hakket svinemørbrad)
100 g. rensede og skårne champignoner
1 lille løg
3 skiver (daggammelt ) franskbrød
ca 1 - 1½ dl piskefløde eller hønsebouillon
1 æg
evt. 2 spsk. pistaciekerner.
½ tsk. tsk. støt timian.
salt og peber


til fond:
2 gulerødder
1 porre
1 løg
hals - vinger (de to uderste led) og kråsen og skroget
lidt smør
ca 1 liter vand.


SÅDAN GØR DU

begynd med farsen - pil og hak løget.
læg franskbrødsskiverne i blød i fløde/boull.
-- rør fransk. æg--champ.--løg og evt. pistacier sammen
med det hakkede kød.
kom kryderierne i . Lad farsen hvile koldt en times tid...

udben anden..
læg et snit langs rygraden -og løsen kødet så tæt ved skroget som muligt.vinger og lår skal ikke udbenes..pas på ved brystskindet så det forbliver hel.

så den udbenede and sammen.. fra med ufarvet bomuldsgarn fra halsen og langs ryggen..så den danner en pose -- gnid anden med salt og peber -fyld skrællede æblebåde og svesker samt fars i anden - og sy den helt sammen -- tryk den lidt i facon.

brun skroget vinger og kråse godt i en gryde.
tilsæt de istandgjorte grønsager (skåret i mindre stykker)
når alt er brunet af. hældes ca 1 l. vand ved.. fonden småkoger de 6 timer anden er i ovnen. (kik efter at den ikke koger tør)

Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader varm ovn. Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer. I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer giv den evt. gril eller højere varme til sidst hvis den ikke er sprød..

si andefonden -- skum fedtet af og lav sovs af den -- brug væden fra bradepanden hvis der skal bruges mere væske.
SERVERING
serveres med sovsen hvide og brunede kartofler og rødkål GOD JUL
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anny Vesth
07.12.2008, 10:12
Laver den i dag og melder i morgen d. 8. December hvordan den blev.

Birgitte Jensen
04.01.2008, 23:02
Lyder virkelig lækker. Gråsten fjerkræ vil prøve denne opskrift inden længe.
 
Denne gode opskrift på langtidsstegt farseret and med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet langtidsstegt farseret and, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Påske Cupcakes      Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svampet kanelkage     Nemme flûtes     Mælkesnitter     Påskekyllinger af kogte æg     Toastbrød     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Mormors Stegte sild i eddike     Trylledej (ikke spiseligt)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Fondue     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Græsk rejetærte     Formbrød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]