opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Agurkerand

Agurkerand

Agurkerand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(170)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.627
Visninger
271
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1½ salatagurk
1 charlotteløg
½ bd persille
2 spsk hakket estragon
saften af ½ citron
½ l lys bouillon ( evt kalv eller fjerkræ)
8 blade husblas
salt og peber


SÅDAN GØR DU
skyl agurkerne og skær i fine terninger. pil løg og hak det fint. skyl persille og hak fint. bland agurk, løg og krydderurter med citronsaft smag til med salt og peber. udblød husblasen i koldt vand i ca 10 min.tryk den fri for vand. varm lidt af bouillonen og smelt husblassen heri. bland resten af den kolde bouillon i. skyl en randform i koldt vand og kom fyldet i.
hæld bouillonen forsigtigt i og stil randen i køleskab mindst 3 timer. randen kan med fordel laves dagen før.
SERVERING
Vend randen ud på et fad lige inden serveringen. Lettest ved at løsne kanten hele vejen rundt med en kniv og evt holde formen i varmt vand MEN KUN KORT TID, da den ellers smelter i kanten serverer med evt rejer og flutes kylling, tun. fyldet kan evt lægges i midten af randen
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Agurkerand fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Agurkerand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Farmors Citronkage     Den bedste Kylling i Karry!     Mors Flæske-Pandekage     Svampet kanelkage     Gyros eller kebab kød      Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Penne med kylling og champignon     Rejemad     Banankage -uden fedt     Gulerodskage (Rå)     Brunch pølser,æg og bacon     Pasta med oksekød i svampesauce     Helstegt Oksestriploin     Wok sovs     Aspargessuppe     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Æblepie     Fersken suppe (den er genial)     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]