opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Agurkerand

Agurkerand

Agurkerand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.318
Visninger
294
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1½ salatagurk
1 charlotteløg
½ bd persille
2 spsk hakket estragon
saften af ½ citron
½ l lys bouillon ( evt kalv eller fjerkræ)
8 blade husblas
salt og peber


SÅDAN GØR DU
skyl agurkerne og skær i fine terninger. pil løg og hak det fint. skyl persille og hak fint. bland agurk, løg og krydderurter med citronsaft smag til med salt og peber. udblød husblasen i koldt vand i ca 10 min.tryk den fri for vand. varm lidt af bouillonen og smelt husblassen heri. bland resten af den kolde bouillon i. skyl en randform i koldt vand og kom fyldet i.
hæld bouillonen forsigtigt i og stil randen i køleskab mindst 3 timer. randen kan med fordel laves dagen før.
SERVERING
Vend randen ud på et fad lige inden serveringen. Lettest ved at løsne kanten hele vejen rundt med en kniv og evt holde formen i varmt vand MEN KUN KORT TID, da den ellers smelter i kanten serverer med evt rejer og flutes kylling, tun. fyldet kan evt lægges i midten af randen
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Agurkerand fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Agurkerand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grov go'e boller     Pasta med pesto og parmesan     Brøndum´s ovnret     Brosme med grøntsager i ovn     Rødløgs sauce     Havkat med grønsagsragout, pasta & fynsk pesto     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Raclette med det hele     Lammeculotte i ovn.     Appelsin-hindbær Smoothie     Grillet krondyrfilet     Kold kartoffelsalat med Radiser     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mandarinris a la Malta     super gode barbecue marinerede spareribs     Hjemmelavet remouladesovs     Gulerodskage (Rå)     Nakkekoteletter i fad med karry     Spagetti carbonara     Rejer al pil pil     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]