opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brun sovs

Brun sovs

Brun sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(663)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Brun sovs
329.288
Visninger
3.520
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 19.07.2019 Brun sovs var dagens opskrift den 19.07.2019

DU SKAL BRUGE
1 dl. Vand
2 dl. mælk
Salt
Peber
kulør
ketshup
15 gr. smør
1 1/2 spsk. mel

Evt. Svine eller okse bulion
Evt. Fløde


SÅDAN GØR DU
Smelt smøren under svag varme.

tilsæt melen og sørg for at røre godt rund med et piskeris så du har en samlet flydene masse uden klumper.

tilsæt så 2 dl. mælk og 1 dl. vand. og rør så godt rundt endnu engang.

hvis du laver steg ( Svinesteg, and eller oksesteg eller lign.) så tilsæt lidt af væsken fra stegen. hvis ikke tilsætter du lidt svine eller okse bulion som smags forstærker.

når sovsen koger kommer du lidt ketshup i.

efterfølgene smager du sovsen til ved at tilsætte salt og peber og evt. lidt fløde.

lad så sovsen koge i et par min. under omrøring.

så er sovsen færdig.
SERVERING
brun sovs servers oftes til flæskesteg, oksesteg, and eller lignende.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

John Johansen
30.09.2011, 17:21
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:19
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:16
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:11
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:07
Ketchup søder! - Der er mange måder at søde på, i det salte køkken. En af de mest kendte, er sikkert ribsgele i vildtsaucen. Men, der er mange andre muligheder, lige fra rent, hvidt sukker over rørsukker, honning og "puddersukker", som findes i kunstige, samt mere autentiske udgaver. Solbærgele eller -marmelade kan f.eks. i retter med blåskimmelost være en velkommen, samt overraskende oplevelse. :-) - Prøv selv, evt. FOR dig selv, før det kommer på bordet. Ka' være du opfinder noget helt nyt! :-) P.S. 'Selv en brun sovs' kan ofte bruge justering af syre-/base-balancen samt, ikke så sjældent, noget umami. Mvh.

Jan
27.04.2010, 09:02
lige et sprøgsmål. hvorfor ketchup?
 
Denne gode opskrift på Brun sovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brun sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fondue     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Heksehatte cupcakes til halloween     Porrer i fad med oksekød     Pasta Cabonara uden æg     Raclette med det hele     Den bedste Kylling i Karry!     Karbonader i fløde/porre sauce     irsk stuvning med svinekød     Pastapenne med laks og tomat flødesovs     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Boller m/ A38     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]