opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brun sovs

Brun sovs

Brun sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(669)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Brun sovs
340.315
Visninger
3.554
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 31.08.2020 Brun sovs var dagens opskrift den 31.08.2020



DU SKAL BRUGE
1 dl. Vand
2 dl. mælk
Salt
Peber
kulør
ketshup
15 gr. smør
1 1/2 spsk. mel

Evt. Svine eller okse bulion
Evt. Fløde


SÅDAN GØR DU
Smelt smøren under svag varme.

tilsæt melen og sørg for at røre godt rund med et piskeris så du har en samlet flydene masse uden klumper.

tilsæt så 2 dl. mælk og 1 dl. vand. og rør så godt rundt endnu engang.

hvis du laver steg ( Svinesteg, and eller oksesteg eller lign.) så tilsæt lidt af væsken fra stegen. hvis ikke tilsætter du lidt svine eller okse bulion som smags forstærker.

når sovsen koger kommer du lidt ketshup i.

efterfølgene smager du sovsen til ved at tilsætte salt og peber og evt. lidt fløde.

lad så sovsen koge i et par min. under omrøring.

så er sovsen færdig.
SERVERING
brun sovs servers oftes til flæskesteg, oksesteg, and eller lignende.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

John Johansen
30.09.2011, 17:21
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:19
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:16
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:11
P.S.: Jan! Hér er ketchup ikke en decideret smagsgiver, men et krydderi. - Altså, man bør ikke kunne smage ketchup, men en "krydret sødme"! - Bedre kan jeg ikke lige beskrive det. :-)

John Johansen
30.09.2011, 17:07
Ketchup søder! - Der er mange måder at søde på, i det salte køkken. En af de mest kendte, er sikkert ribsgele i vildtsaucen. Men, der er mange andre muligheder, lige fra rent, hvidt sukker over rørsukker, honning og "puddersukker", som findes i kunstige, samt mere autentiske udgaver. Solbærgele eller -marmelade kan f.eks. i retter med blåskimmelost være en velkommen, samt overraskende oplevelse. :-) - Prøv selv, evt. FOR dig selv, før det kommer på bordet. Ka' være du opfinder noget helt nyt! :-) P.S. 'Selv en brun sovs' kan ofte bruge justering af syre-/base-balancen samt, ikke så sjældent, noget umami. Mvh.

Jan
27.04.2010, 09:02
lige et sprøgsmål. hvorfor ketchup?
 
Denne gode opskrift på Brun sovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brun sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Marcipan med karamel og chokolade     De bedste høje flødeboller     Hectors Cashew Kylling     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Fyldte appelsiner     Gammeldaws æbleflæsk.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mors Flæske-Pandekage     Varm Kartoffelsalat     Fondue     Grillet krondyrfilet     Blødende chokoladekage     Oksetyndsteg med persillerodpure & grillet polenta     Alle tiders nemme boller     Filotop med skinke og ost     Kransekage - nem opskrift.     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Blomkålssuppe     Eksotisk hvidkålssalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]