opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkun fra Boston

Fyldt kalkun fra Boston

Fyldt kalkun fra Boston
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.340
Visninger
499
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 Kalkun på ca. 5-6 kg.
1-1,5 kg. gulerødder
1 stort revet eller fint hakket løg
1 pakke cornflakes
2 tsk. salvie
½ tsk. stødt anis
salt, peber


SÅDAN GØR DU
En god stor kalkun på ca.5-6 kg. renses indvendigt og udvendigt for rester af indvolde og voks.

I en stor skål blandes ca. 1kg. fint revne gulerødder med revet/finthakket løg og krydderier.

Kram, med hænderne, cornflakes i, (næsten hele pakken) til massen hænger sammen og slipper skålen.

Fyld derpå kalkunen HÅRDT, (Også under skindet ved lårene) og luk kalkunen til med kødpinde.

Læg kalkunen i en stegepose (maxi) -HUSK at vende posen så spidserne i bunden peger op-ned. Luk posen med den dertil indrettede lukker og klip den øverste spids af til et "skorstenshul".

Steges langsomt ved 170 grader i ca. 25 min. pr. ½ kg.
SERVERING
Serveres med tranebærsovs og/eller tranebærgele og brunede kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkun fra Boston fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkun fra Boston, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nachos m/kylling     Gulerodskage (Rå)     Færøsk æblekage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Grillet entrecote med tomatsmør, grønsagsspyd og kartoffelgr     Fondue     Mormors citronfromage     Nemme pølsehorn     pommes anna     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nemme flûtes     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]