opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkun fra Boston

Fyldt kalkun fra Boston

Fyldt kalkun fra Boston
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.561
Visninger
500
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 Kalkun på ca. 5-6 kg.
1-1,5 kg. gulerødder
1 stort revet eller fint hakket løg
1 pakke cornflakes
2 tsk. salvie
½ tsk. stødt anis
salt, peber


SÅDAN GØR DU
En god stor kalkun på ca.5-6 kg. renses indvendigt og udvendigt for rester af indvolde og voks.

I en stor skål blandes ca. 1kg. fint revne gulerødder med revet/finthakket løg og krydderier.

Kram, med hænderne, cornflakes i, (næsten hele pakken) til massen hænger sammen og slipper skålen.

Fyld derpå kalkunen HÅRDT, (Også under skindet ved lårene) og luk kalkunen til med kødpinde.

Læg kalkunen i en stegepose (maxi) -HUSK at vende posen så spidserne i bunden peger op-ned. Luk posen med den dertil indrettede lukker og klip den øverste spids af til et "skorstenshul".

Steges langsomt ved 170 grader i ca. 25 min. pr. ½ kg.
SERVERING
Serveres med tranebærsovs og/eller tranebærgele og brunede kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkun fra Boston fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkun fra Boston, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Moussaka med squash og græskyoghurt     Røræg i ovn     Langtidsstegt oksemørbrad     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillspyd     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Grillet jomfruhummerhaler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet kirsebæris     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet varmrøget laks     Verdens bedst grillede oksemørbrad     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]