Annoncering | Mobil/tablet version | 202 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt hvidkål med gremolata

Fyldt hvidkål med gremolata

Fyldt hvidkål med gremolata
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(54)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.507
Visninger
100
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
1 hvidkål (ca. 3 1/2 kg)
2 skiver lyst brød uden skorpe
2 guldøl
1 spsk fennikelfrø
1 spsk korianderfrø
1/2 kg hakket kalvekød
1 æg
3 fed hakket hvidløg
1 gul peberfrugt i små tern
12 soltørrede tomater i små tern
Blade af 4 kviste timian
2 spsk olivenolie
Krafturter fx 1 løg, 1/2 selleri og 1 gulerod, 4 kviste timian, 1 laurbærblad
3 dl vand eller bouillon
Saft af 1 citron
1 spsk majsstivelse

Gremolata:
2 dl fintsnittet persille
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk fintrevet skal af usprøjtet citron

Tilbehør:
Brød


SÅDAN GØR DU
Skær en tyk skive af hvidkålen fra rodenden og gem den. Udhul kålen så den kan rumme ca. 1 liter. Brug kniv, ske og gerne et kartoffelbor til opgaven. Drys kålhovedet med lidt salt indvendigt. Kasser den ’udgravede’ kål eller gem den til råkost.

Udblød brødet i den ene øl. Rist fennikelfrø og korianderfrø på en ren og tør pande 10 sek. hver.
Rør kødet med 2 tsk. salt. Rør ægget i. Knug brødet for øl (gem øllet) og rør det i farsen sammen med hvidløg, peberfrugt, soltørrede tomater, timian, 1 tsk peber og halvdelen af de ristede krydderier. Fyld farsen i kålhovedet, læg "låget" på og vikl bomuldsgarn om det fyldte hvidkålshoved.

Steg krafturterne i en stor gryde i olie til de har taget lidt farve. Tag dem op og brun så kålhovedet på alle sider. Hæld krafturter, resten af de ristede krydderier, øl, bouillon og lidt salt ved og lad kålhovedet braisere ved jævn varme i ca. 2 timer under låg. Vend det flere gange undervejs.

Tag kålhovedet op og kasser krafturterne. Kog ’braiseringslagen’ lidt ind og smag den til med citronsaft, sukker, salt og peber. Jævn den med majsstivelse udrørt i koldt vand.

Bland persille, hvidløg og citronskal til gremolataen. Server kålhovedet på et stort fad overhældt med sauce og gremolata.

Spis brød til.


Tips:
Vil du give kålen en gylden overflade, kan kålhovedet sættes i en 220° varm ovn 20 min. inden servering. (Obs - hvidkålen udhules og bruges ikke).

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt hvidkål med gremolata opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt hvidkål med gremolata fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt hvidkål med gremolata, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]