opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Iced rabarbersuppe med lime-syllabub

Iced rabarbersuppe med lime-syllabub

Iced rabarbersuppe med lime-syllabub
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Iced rabarbersuppe med lime-syllabub  Foto af : Maduniverset
9.422
Visninger
150
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
¾ kg fintsmittede rabarberstilke
korn af en stang vanilje
lidt tyndskåret skal af 1 usprøjtet lime
250g sukker
1 liter vand.
Syllebub:
2,5 dl piskefløde
75g sukker
revet skal af usprøjtet lime eller citron
eller et bæger mascarpone


SÅDAN GØR DU
Kom rabarber, vaniljekorn og stang samt limeskal, sukker og vand i en gryde, bring det hele i kog og rør, til sukkeret er helt opløst. Lad rabarberne snurre videre til de er helt møre, og smag evt. til med yderligere sukker. Afkøl rabarberne og fisk vaniljestængerne op. Ca. 3 timer efter før rabarberne skal serveres, hældes de i en stor, flad bradepande af metal og sættes i fryseren. Imens piskes fløde og sukker til en tyk creme, som smages til med lime. Den letfrosne rabarbersuppe skrabes op i et glas med en stor ske og serveres omgående ned cremen på toppen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Iced rabarbersuppe med lime-syllabub med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Iced rabarbersuppe med lime-syllabub, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Banankage -uden fedt     Mexicansk kyllingelasagne     Kold avocadosuppe med fløde     Mors gulerodssalat med rosiner     Fyldte løg     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Kartofler i dampovn     Ørred på grill     Indbagte rejer     Fiskeret med broccoli og rød peber.     paprikakylling II     Rejeroulade med spinat.     Kåldolmer i tomatsauce     Pita m. krydret oksekød     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     God gammeldags pasta med kødsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]