opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldig skaldyrssuppe

Fyldig skaldyrssuppe

Fyldig skaldyrssuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(180)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldig skaldyrssuppe  Foto af : Maduniverset
23.464
Visninger
318
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g. kogte skalrejer
4 kogte jomfruhummere
20 friske blåmuslinger
1 lille løg, hakket, 1 lille gulerod i skiver
1 spsk. smør, 5 dl. vand, 1/2 fennikel i tynde skiver
2 dl. tør hvidvin, 1/2 porre i skiver
1 spsk. smør, 1 fiskebouillonterning
3 dl. piskefløde
salt, 1 nip cayennepeber


SÅDAN GØR DU
Pil rejer og jomfruhummere og skær hummerhalerne i skiver. Kog bouillon på skallerne: steg dem sammen med løg og gulerod i 1 spsk. smør, til skallerne bliver hvidlige. Hæld vand og vin ved og lad det koge i 20 miin. Si skaller og grøntsager fra og sæt bouillonen til side. Steg porre og fennikel i 1 spsk. smør ca. 2 min. under omrøring. Hæld skaldyrsbouillonen ved og lad grøntsagerne koge møre i ca. 10 min. Kom alt i en blender eller foodprocessor og kør det jævnt. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fiskebouillonterning og fløde. Lad suppen koge 1 5 min. og smag til med salt og cayennepeber. Skrub muslingerne rene under rindende vand og læg dem i kogende vand til de åbner sig. Læg alle skaldyrene i suppen og varm dem igennem.
SERVERING
server med ristet brød. Drikkeforslag: Sauvignon blanc
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldig skaldyrssuppe med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldig skaldyrssuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kinesisk Hot Tomatsuppe     Stuvede Spinat     Kartoffel/broccoligratin     Den bedste ungarske gullasch     Rosenkålssalat med appelsin i mangocreme     Hasselnøddekage m. frisk frugt og rørt is     Mormors Stegte Marinerede tomatsild     Cornbread med jalapeno og ost     indbagt laks     Eggs Benedict     Konfekt med Bailey     Tortellini, panna é prosciutto     Rataouille (Fransk grønsagsgryde)     Grove Burgerboller til Børnenes madpakker     Kartoffelret med krydderurter og bacon.     Ravioli Jamie style.     Hakkebøf m. Kartofler, bearnaisesauce & pandegrønt     porter steak     Gryderet m. oksekød     Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]