opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldig skaldyrssuppe

Fyldig skaldyrssuppe

Fyldig skaldyrssuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldig skaldyrssuppe  Foto af : Maduniverset
20.939
Visninger
304
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g. kogte skalrejer
4 kogte jomfruhummere
20 friske blåmuslinger
1 lille løg, hakket, 1 lille gulerod i skiver
1 spsk. smør, 5 dl. vand, 1/2 fennikel i tynde skiver
2 dl. tør hvidvin, 1/2 porre i skiver
1 spsk. smør, 1 fiskebouillonterning
3 dl. piskefløde
salt, 1 nip cayennepeber


SÅDAN GØR DU
Pil rejer og jomfruhummere og skær hummerhalerne i skiver. Kog bouillon på skallerne: steg dem sammen med løg og gulerod i 1 spsk. smør, til skallerne bliver hvidlige. Hæld vand og vin ved og lad det koge i 20 miin. Si skaller og grøntsager fra og sæt bouillonen til side. Steg porre og fennikel i 1 spsk. smør ca. 2 min. under omrøring. Hæld skaldyrsbouillonen ved og lad grøntsagerne koge møre i ca. 10 min. Kom alt i en blender eller foodprocessor og kør det jævnt. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fiskebouillonterning og fløde. Lad suppen koge 1 5 min. og smag til med salt og cayennepeber. Skrub muslingerne rene under rindende vand og læg dem i kogende vand til de åbner sig. Læg alle skaldyrene i suppen og varm dem igennem.
SERVERING
server med ristet brød. Drikkeforslag: Sauvignon blanc
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldig skaldyrssuppe med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldig skaldyrssuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hannes vafler.     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     kyllingelår med rasp i friture     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Pirogger med oksekød     drømmekage i bradepande     Hjemmelavet modellervoks     Egyptisk linsesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]