opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Karrygryde

Karrygryde

Karrygryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(76)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.340
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 store Kyllingefiletter
3 citauerløg
2 fed hvidløg
3 gulerødder
3-4 stilke bladselleri
½ salathoved - hjertesalat
karrypulver
2 spsk. soya
2 dl. mælk
chilipulver
salt
olivenolie
1 dl. rødvin
2 kopper ris


SÅDAN GØR DU
Skær kyllingefiletterne i tynde strimler og kort dem opm til ca.2-3 cm længde. Pil løgene og skær dem i halve, tynde ringe. Pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver, der igen skæres i små tern. Vask bladselerierne og skær dem i tykke skiver.
Varm olien i en tykbundet gryde. Kom kyllingestykkerne i gryden. Tilsæt rigeligt karrypulver, noget chilipulver og et par fingre salt samt soyaen og rør om til kødet er brunet af.
Hæld det afbrunede kød med al væden over i en skål og dæk det til.
Kom ny olie i gryden og varm det op. Kom gulerødderne i olien og rør om. Lad det mørne lidt. Kom nu løgene, hvidløgene og bladselleriene i og rør om. Når hele blandingen er mørnet (endekig ikke udkogt), kom så køddet med væde i gryden igen og bland det hele sammen. Tilsæt først rødvin og lad det koge lidt ind (tag selv et glas af rødvinen mens du venter). Kom mælken i og kog ved svagt blus, til det er jævnet. Tilsæt til sidst salaten, der skal være revet i grove stykker. Vend salaten i gryderetten; men det må ikke koge.
Da det tager ca. 25 minutter at koge ris, skal dette tartes 25 minutter før du regner med at blive færdig med gryderetten.
Ris koges således:
3 dele vand til 2 dele ris, salt. Altså til 2 portioner hældes der 3 små kopper (espresso) vand i en kasserolle, tilsæt lidt salt. Når det er i kog, tilsættes 2 kopper (samme størrelse) ris og låget sættes på. Skru ned så det bare lige er i kog. Når det har kogt i 12 minutter, tages det af varmen og hviler med låg i yderligere 12 minutter. Herefter røres der om i risene, gerne over restvarmen fra en af kogepladerne for lige at få den sidste væde fra risene.
SERVERING
Kom kogte ris i en dyb tallerken, kom gryderetten oveni. Hæld et dygtigt glas rødvin op og servér det hele for din partner foran TV'et. Servér det samme til dig selv og hyg jer sammen med denne uformelle middag. Bon appetit.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Karrygryde opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Karrygryde fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Karrygryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Kokos makroner     sprængt kylling med peberrodssovs.     Flødekartofler med fløde     Nudler & kylling i rød karry     Blommer i Madeira      Rødkålsalat m. appelsin, vindruer og glaserede valnødder     M & M cookies     Lynstegt kylling med sauce af sorte bønner     Knasende chokolade cornflakes     Kyllingefajitas     Aubergine-tomatsalat med frisk basilikum     Chokolade kanel popcorn     Kogt hummer naturel.     Risret a la risotto     Kyllinge- risret med karry og kokosmælk     Rødbedesalat II     Helstegt kalkun     Kylling med bacon, mozarella og pesto     Rødkålssalat a’la Waldorff:     Pizzabøffer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]