Kog risnudlerne til de er halvt færdige, må gerne være lidt hårde. Kål dem af med koldt vand, i en si.
Skær sværene af svinekammen, og benene. Skær sværene, i små tern, og steg dem og benene i olie, til de er helt sprøde. Put salt på.
Brug den resterende olie til at stege de skåret hvidløg, og det tyndt skåret kød. Tilsæt nudlerne og rør rundt.
Put derefter et ordentligt skvat fiskesauce, thin soy sauce og black sweetened soy sauce i. Rør rundt. Det skulle gerne blive lysebrunt. Tilsæt 2 spsk Sukker og en tsk. 3. krydderi. Tilsæt derefter de skåret broccoli i og rør rundt. Man kan altid smage til med fiske sauce, thin soy sauce og black sweetend soy sauce.
Ryk nudlerne i siden af woken, og slå 2 æg i, rør i ægene til det ligner ikke færdigt røræg, og rør det sammen med nudlerne. lad den stå lidt i mens du rører rundt.
Spis nudlerne med de ristede svær på og evt. lidt chili på toppen.
Velbekommen