opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.

Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.

Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(364)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
59.400
Visninger
1.686
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Bente Kilian

var dagens opskrift 24.07.2012 Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. var dagens opskrift den 24.07.2012

DU SKAL BRUGE
1 stor svinemørbrad
1 fed hvidløg finthakket
ca. 2 spsk. grøn peber i små tern
ca. 2 spsk. rød peber i små tern
1 spsk. frisk rosmarin finthakket
1 spsk. olivenolie
salt og peber
6 skiver parmaskinke (ca. 70 g.)
fedtstof til stegning.

Sovs:
200-300 g. champignon i tynde skiver
3-4 dl. fløde
ca. 1 tsk. frisk rosmarin finthakket (mængde efter smag)
salt og peber
evt. lidt kyllingefond (fx. touch of taste)


SÅDAN GØR DU
Skær en lomme på langs af mørbraden.
Drys med salt og peber, fyld lommen med hakket peber, hvidløg, hakket rosmarin og dryp med olivenolie.
Læg parmaskiverne side om side så de lapper lidt over.
Læg mørbraden med lommen nedad og pak skinken stramt omkring. Bind lidt madsnor omkring.
Brun rullen på alle sider i fedtstof på en pande. Start med at vende samlingen på skinkeskiverne nedad.
Læg mørbraden på en bageplade på bagepapir og steg den i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time. Til en centrumtemperatur på ca. 75 grader.
Tag mørbraden ud og lad den hvile i ca. 10 min.

Sovsen:
De skiveskårne champignoner ristes på panden i fedtstoffet fra mørbraden.
Fløde og kryderier tilsættes sammen med den sky, der har samlet sig på bagepladen, og der smages evt. til med lidt fond.


SERVERING
Mørbraden skæres i skiver og serveres med sovsen, kartofler og evt. grøntsager.
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. - 7991-Fyldt_morbrad_2.JPG

 
BRUGERNES KOMMENTAR

kenny
27.11.2007, 13:19
det smager super godt . jeg har prøvet med bacon istedet parmaskinke det var også en hitter


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Rabarber- og stikkelsbærkage     Rejeroulade med spinat.     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Nemme pølsehorn     Arme Riddere     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Den bedste ungarske gullasch     Grovboller     Forloren pindsvin     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]