opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.

Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.

Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(366)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
61.458
Visninger
1.712
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 05.09.2018 Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. var dagens opskrift den 05.09.2018

DU SKAL BRUGE
1 stor svinemørbrad
1 fed hvidløg finthakket
ca. 2 spsk. grøn peber i små tern
ca. 2 spsk. rød peber i små tern
1 spsk. frisk rosmarin finthakket
1 spsk. olivenolie
salt og peber
6 skiver parmaskinke (ca. 70 g.)
fedtstof til stegning.

Sovs:
200-300 g. champignon i tynde skiver
3-4 dl. fløde
ca. 1 tsk. frisk rosmarin finthakket (mængde efter smag)
salt og peber
evt. lidt kyllingefond (fx. touch of taste)


SÅDAN GØR DU
Skær en lomme på langs af mørbraden.
Drys med salt og peber, fyld lommen med hakket peber, hvidløg, hakket rosmarin og dryp med olivenolie.
Læg parmaskiverne side om side så de lapper lidt over.
Læg mørbraden med lommen nedad og pak skinken stramt omkring. Bind lidt madsnor omkring.
Brun rullen på alle sider i fedtstof på en pande. Start med at vende samlingen på skinkeskiverne nedad.
Læg mørbraden på en bageplade på bagepapir og steg den i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time. Til en centrumtemperatur på ca. 75 grader.
Tag mørbraden ud og lad den hvile i ca. 10 min.

Sovsen:
De skiveskårne champignoner ristes på panden i fedtstoffet fra mørbraden.
Fløde og kryderier tilsættes sammen med den sky, der har samlet sig på bagepladen, og der smages evt. til med lidt fond.


SERVERING
Mørbraden skæres i skiver og serveres med sovsen, kartofler og evt. grøntsager.
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. - 7991-Fyldt_morbrad_2.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

kenny
27.11.2007, 13:19
det smager super godt . jeg har prøvet med bacon istedet parmaskinke det var også en hitter


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Børnenes kokoskugler     Mormors Stegte sild i eddike     Kransekagestykker     Oldes Kokoskranse     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Grov go'e boller     Nissekræs     Knasende chokolade cornflakes     Gammeldaws æbleflæsk.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tunmousse      Porrer i fad med oksekød     Sprængt saftig flæskesteg     Daim konfekt     Gode Råd - lette og luftige     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hjemmelavet fyldt chokolade     Biscotti, sprøde julesmåkager     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]