opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.

Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.

Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(374)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.
69.411
Visninger
1.774
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 09.10.2019 Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. var dagens opskrift den 09.10.2019



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 stor svinemørbrad
1 fed hvidløg finthakket
ca. 2 spsk. grøn peber i små tern
ca. 2 spsk. rød peber i små tern
1 spsk. frisk rosmarin finthakket
1 spsk. olivenolie
salt og peber
6 skiver parmaskinke (ca. 70 g.)
fedtstof til stegning.

Sovs:
200-300 g. champignon i tynde skiver
3-4 dl. fløde
ca. 1 tsk. frisk rosmarin finthakket (mængde efter smag)
salt og peber
evt. lidt kyllingefond (fx. touch of taste)


SÅDAN GØR DU
Skær en lomme på langs af mørbraden.
Drys med salt og peber, fyld lommen med hakket peber, hvidløg, hakket rosmarin og dryp med olivenolie.
Læg parmaskiverne side om side så de lapper lidt over.
Læg mørbraden med lommen nedad og pak skinken stramt omkring. Bind lidt madsnor omkring.
Brun rullen på alle sider i fedtstof på en pande. Start med at vende samlingen på skinkeskiverne nedad.
Læg mørbraden på en bageplade på bagepapir og steg den i ovnen ved 180 grader i ca. ½ time. Til en centrumtemperatur på ca. 75 grader.
Tag mørbraden ud og lad den hvile i ca. 10 min.

Sovsen:
De skiveskårne champignoner ristes på panden i fedtstoffet fra mørbraden.
Fløde og kryderier tilsættes sammen med den sky, der har samlet sig på bagepladen, og der smages evt. til med lidt fond.


SERVERING
Mørbraden skæres i skiver og serveres med sovsen, kartofler og evt. grøntsager.
Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. - 7991-Fyldt_morbrad_2.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR

kenny
27.11.2007, 13:19
det smager super godt . jeg har prøvet med bacon istedet parmaskinke det var også en hitter
 
Denne gode opskrift på Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Flødestuvet spinat     Færøsk æblekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Friske jordbær med fløde     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     ElseRies yndlings fettuccine     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Pina-Colada-Kage     Påskekyllinger af kogte æg     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     rodfrugtschips     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Fersken suppe (den er genial)     Citronmuffins med marcipan     Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips     Indbagte rejer     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grov go'e boller     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]