opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pastinakmos

Pastinakmos

Pastinakmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(160)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.943
Visninger
124
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 pose pastinakker - 500 g
2 porrer
150-200 g græsk yoghurt 10 % (gerne SOL eller DDV)


SÅDAN GØR DU
Skræl pastinakkerne og skær dem i mundrette stykker. Kog stykkerne i rigelig vand. Rens porrerne og skær dem i skiver. Damp dem i vand på en pande.

Blend pastinakkerne med en stavblender og bland porrerne i. Vend græsk yoghurt i blandingen.

Varm mosen i microovnen, hvis ikke du serverer det prompte.
SERVERING
Tricket kan naturligvis også benyttes med persillerødder - men det bliver en mere sød smag.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pastinakmos opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pastinakmos fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pastinakmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Salmiak - Lakrids Pastiller     Estragonsovs     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Blødende chokoladekage     Børnenes kokoskugler     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Paprika dip     Laksetærte med spinat og ricotta ost     Mælkebøttemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Forloren hare m ribs-flødesovs     Dressing til tunmousse     Tranebærsauce     Koteletter i Fad med paprika     Karbonader i fløde/porre sauce     Verdens bedste brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]