opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Rødkål - Benny`s

Hjemmelavet Rødkål - Benny`s

Hjemmelavet Rødkål - Benny`s
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.604
Visninger
284
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 lille rødkålshoved eller 1/2 stort
1/2 l. hyldebærsaft
1 kop honning
1 snittet løg
3 æbler, i både uden skræl
1 laurbærblad
1 spsk ribsgele
1 spsk andefedt eller gåsefedt

1 reven appelsinskal + saften fra 1/2 appelsin
3 stykker hel kanel
korn fra 1 stang vanille
4-5 hele nelliker
havsalt - kværnet sort peber




SÅDAN GØR DU
Skær rødkålshovedet midt over, fjern stokken og snit kålbladene ganske fint.
Blancher - dvs. lad lige koge i vand og hæld vandet fra.
Sæt kålen over i hyldebærsaften, som er tilsat ingredienserne.
Lad det simre til det er færdigt. Ca en times tid. Smag på det undervejs. Er rødkålen ikke syrlig nok, smages den til med lidt alm. eddike.
SERVERING
Laves dagen før jul og der breder sig en vidunderlig duft. Man kommer rigtig i julestemning. Står koldt og trækker til den store dag. Varmes godt igennem inden servering.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Dolly
26.01.2010, 16:15
Til næste gang vil jeg undlade kanelen - ellers mindede det for meget om gløgg
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Rødkål - Benny`s fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Rødkål - Benny`s, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Klamme fingre     Halloweenboller     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Halloween kage kirkegård     Halloween menu     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blodige popcorn til halloween     Porrer i fad med oksekød     Græskar pommes frites     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Spagetti carbonara     Blødende hænder     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]