opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lammekølle a la Anderson

Lammekølle a la Anderson

Lammekølle a la Anderson
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.924
Visninger
153
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 udbenet lammekølle 2,5 kg. kartofler 5 spsk. solsikke olie salt, peber, hvidløgssalt, frisk hvidløg, 1.bndt. persille, vand og smør.


SÅDAN GØR DU
Tag lammekøllen og lav små dybe snit med en grøntsagskniv over det hele. Hak persillen groft og 8 fed hvidløg fint. Tag en tsk. og fyld alle hullerne med en tsk. hakket hvidløg derefter fylder man hullerne med groft hakket persille sådan så det stiiker lidt op. Smør lammekøllen med blødt smør over det hele så den er dækket ind i et tyndt lag smør. Krydrer køllen med groft salt, peber og hvidløgssalt. Skræl kartoflerne og skær dem derefter i tynde skiver. Tag en stor bradepande ca. 5cm dyb og lidt beredere en køllen og smør den med solsikkeolien over det hele. Læg et lag skivede kartofler og krydrer det med salt, peber og hvidløgssalt. Gentag dette indtil bradepanden er fyldt op til kanten. Læg lammekøllen ovenpå kartoflerne og hæld koldt vand i et af hjørnerne i fadet så kryderrierne ikke bliver skyllet væk. Der skal vand i indtil det lige er lige under det øverste lag kartofler så man lige kan se vandet under det øverste lag lidt ligesom når man laver fløkartofler. Giv det 90min i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft efter 90 min tages køllen af læge s i et fad med lidt vand så den ikke bliver tør og sæt den ind på en rist under fadet med kartoflerne. Retten skal derefter have 30 min mere.
SERVERING
Tag maden ud af ovnen. Skær lammet ud i tynde skiver og læg det fint på en tallerken eller et fad. Stil bradepanden med kartoflerne på en brik på bordet og sæt en stor ske i og server mint gele til kødet. Kartoflerne har optaget smag fra kødet og vandet er væk og de smager fantastisk og de øverste er lidt sprøde med en flot farve. Kødet er dejligt mørt og smager super med mintgele til. Lav dette når du får gæster og jeg garanterer du vil blive populær og dine gæster vil være vildt imponerede og tilfredse og vil gentagne gange under middagen fortælle dig hvor godt det smager og at du er fantastisk i et køkken. Server en lækker rødvin til denne ret. Du er nu et hit min ven.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lammekølle a la Anderson opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lammekølle a la Anderson fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lammekølle a la Anderson, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Blomkålssuppe     Pasta alfredo     spaghetti med fiskeboller     Kanel toast     Chokolade Lagkage     Berit's mørbrad     Æblekage     Sigøjnerschnitzel     Muffins med chokoladestykker og figen     Lakrids a la "domino"     Kartoffelruller     Løvemad     Oksebov med peberkorn     Gulerod- og hvidkålssalat     kødrand     Græsk rejetærte     Churros (spanskrør)     gammel Estrup gryde     Waldorfsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]