opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunkål Morfar´s Special Edition

Brunkål Morfar´s Special Edition

Brunkål Morfar´s Special Edition
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.183
Visninger
251
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Denne opskrift har intet med traditionel dansk brunkål at gøre.Men hvis du kan lide smagen af brunkål, vil du elske dette.
ca. 200 gram bacon
500 g. oksesmåkød
2 store løg
1 dåse hakkede tomater
1 dåse champigon
1 lille hvidkål
1 ssf tørret merian
salt- peber+ krydderier efter egen smag
(selv bruger jeg chili, ingefær, spidskommen og hvidløg)


SÅDAN GØR DU
En stor stegegryde sættes over for fuld varme. Ca. en ssf olivenolie tilsættes. Fine bacontern brunes. 2 finthakkede løg tilsættes. Omrøres indtil løgene bliver let gyldne.Oksekød ihældes og brunes. Hakkede tomater og champigon + væske ihældes. Skru nu ned på svag varme. Hvidkål deles i fire, og stokken skæres fra. Snittes meget fint, ca. 1mm. Vent ca. 10 min. mellem tilsætningenaf de kvarte hvidkål, da det falder sammen, og giver plads.
Herefter lader man det stå og småsimre ved svag varme, og tætsluttende låg i min. 1 1/2 time, med omrøring en gang imellem, når man kommer forbi. Jo længere jo bedre.Vi er to personer, og spiser det to dage- resten fryser vi i portionsposer. som kan smides direkte i microovnen, når vi er alene hjemme.
SERVERING
En skive groft rugbrød- Eller hjemmebagt grovflutes
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Brunkål Morfar´s Special Edition fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunkål Morfar´s Special Edition, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Svampet kanelkage     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Indbagte rejer     Mælkesnitter     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bradepande/pandekage!     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Pastaret i fad     Fastelavnsboller med flødeskum     Oste sovs     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]