opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jægerens dyreragout

Jægerens dyreragout

Jægerens dyreragout
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(432)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Jægerens dyreragout  Foto af : maduni
83.417
Visninger
3.134
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.03.2019 Jægerens dyreragout var dagens opskrift den 18.03.2019

DU SKAL BRUGE
1 kg dyrekød med ben (dådyr m.m.)
smør
2 løg
150 g røget flæsk i små stykker
2 gulerødder
salt, peber
6 knuste enebær
4 dl bouillon
1 dl hvidvin
4 flåede tomater
1 dl piskefløde
evt jævning
ribsgele
evt 1 spsk rougefort ost


SÅDAN GØR DU
Kødet skæres fra benene og derefter i mindre stykker og brunes i smør med benene, løgene udskåret som appelsinstykker, det røgede flæsk i tern, gulerødder i skiver, salt peber og enebær, det hele brunes og svitses godt, inden bouillon og hvidvinen tilsættes samt de flåede tomater i kvarte stykker. Dette småsnurrer 1 - 1½ time, alt efter hvilket stykke kød det er, men mørt skal det være. Det tages op, skyen sies og grøntsagerne gnides gennem en sigte, kommes tilbage i gryden, koger op med fløde, og evt mere bouillon, vin og smørklatter og jævnes og smages til med krydderier og gele og ost. Heri blandes kødet, og stuvningen kan evt også tilsættes lidt ærter.
SERVERING
Gerne med hjemmelavet kartoffelmos.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Katrine A.
18.11.2012, 12:46
elsker den her ret, der er bare noget ved vildt kød som smager fantastisk
 
Denne gode opskrift på Jægerens dyreragout med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jægerens dyreragout, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillede kartofler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kartofler i fad     Røræg i ovn     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     spaghetti med fiskeboller     Chokolade småkager med chokoladestykker     Andebryst i ovn til mange     Sennepstorsk     Kinesisk nudelret     Rødgrød     Suppe med ovnstegte tomater og pasta     Fuglekvidder     Havesuppe     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]