opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jægerens dyreragout

Jægerens dyreragout

Jægerens dyreragout
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(434)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Jægerens dyreragout  Foto af : maduni
88.295
Visninger
3.189
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 24.05.2020 Jægerens dyreragout var dagens opskrift den 24.05.2020



DU SKAL BRUGE
1 kg dyrekød med ben (dådyr m.m.)
smør
2 løg
150 g røget flæsk i små stykker
2 gulerødder
salt, peber
6 knuste enebær
4 dl bouillon
1 dl hvidvin
4 flåede tomater
1 dl piskefløde
evt jævning
ribsgele
evt 1 spsk rougefort ost


SÅDAN GØR DU
Kødet skæres fra benene og derefter i mindre stykker og brunes i smør med benene, løgene udskåret som appelsinstykker, det røgede flæsk i tern, gulerødder i skiver, salt peber og enebær, det hele brunes og svitses godt, inden bouillon og hvidvinen tilsættes samt de flåede tomater i kvarte stykker. Dette småsnurrer 1 - 1½ time, alt efter hvilket stykke kød det er, men mørt skal det være. Det tages op, skyen sies og grøntsagerne gnides gennem en sigte, kommes tilbage i gryden, koger op med fløde, og evt mere bouillon, vin og smørklatter og jævnes og smages til med krydderier og gele og ost. Heri blandes kødet, og stuvningen kan evt også tilsættes lidt ærter.
SERVERING
Gerne med hjemmelavet kartoffelmos.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Katrine A.
18.11.2012, 12:46
elsker den her ret, der er bare noget ved vildt kød som smager fantastisk
 
Denne gode opskrift på Jægerens dyreragout med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jægerens dyreragout, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillet jomfruhummerhaler     Æg muffins     Oksefilet med hvidløg     Bechamelsauce med ost     Marineret flanksteak      Chokolade-jordbær m.yoghurt- vanillecreme     Gammeldavs Stegeben (Gnaveben)     Kartoffelret med krydderurter og bacon.     Kavarma     Farsbrød med stuvet hvidkål.     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Grillspyd     Islandsk lagkage     Anderledes hakkebøf     Tvebakkekage     Pocheret æg     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Blomme triffli     kæmpe kartoffel-rösti     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]