Rens Kyllingen og lig den i en gryde. fyld vand i gryden så den dækker kyllingen plus lidt ekstra. Bring derefter gryden i kog.
tilsæt Bacon, 2 stk. porer der er skåret i passende størrelse, 4 gullerøder skøret i skiver og og 1 løg også skåret.
Lad kylling og grøntsager koge i ca. 2 timer.
efterfølgende tages både kylling, bacon og grøntsager op af gryden . grøntsager og bacon smides ud.
Sorter derefter kyllingen så du står tilbage med rent kyllinge kød. træk det fra hinanden så du får en stor bunke med små tynde kyllinge strimler.
I gryden har du nu en suppe uden noget i. der tilsætter du kyllinge strimlerne, 2 nye snittede porer , 4 nye skårede gullerøder, og de sidste 2 løg. lad suppen koge i ca. 35 min.
retten smages til med salt og peber.
Velbekomme
Serveres sammen med lækkert lyst brød