opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fødselsdags pølsehorn

Fødselsdags pølsehorn

Fødselsdags pølsehorn
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(550)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fødselsdags pølsehorn
74.015
Visninger
1.840
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.06.2017 Fødselsdags pølsehorn var dagens opskrift den 27.06.2017

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
30 stk. Pølsehorn:

2 dl lunkent vand
1 pk gær
150 g. Magarine
900 g. Hvedemel
2 dl ymer
2 æg
1 tsk. Salt
1 spsk. Sukker
32 pølsehornspølser (kan købes i fakta)eller 16 partypølser

1 æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i det lunkne vand. Smelt magarinen og lad den afkøle lidt.
Bland så alle ingredienserne godt sammen til en smidig dej.
Del dejen op i 4 lige store dele. Og rul dem ud med en kagerulle til en stor tallerken størrelse. Del hver op i 8 lige store stykker. Og læg enten 1 hel pølsehornspølse(fra fakta) eller en halv hvis du bruger partypølser, fra yderkanten af hvert stykke. Og rul så ind mod midten til du har et horn.

Lægges på en bageplade, pensles med pisket æg, og bages midt i ovnen ca. 10-15 min. v. 200 g.
SERVERING
Serveres varme med ketchup & sennep ;-)
Fødselsdags pølsehorn - 9244-mad_opskrifter_013.JPGFødselsdags pølsehorn - 9244-mad_opskrifter_014.JPGFødselsdags pølsehorn - 9244-mad_opskrifter_015.JPGFødselsdags pølsehorn - 9244-mad_opskrifter_017.JPG
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fødselsdags pølsehorn med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fødselsdags pølsehorn, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Raclette med det hele     Victoria-kage med fyld     Frikadeller med havregryn     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Sellerifrikadeller de bedste.     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]