opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bolognese

Bolognese

Bolognese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(76)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.214
Visninger
108
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500g oksefars
2 fed hvidløg
1-2 løg
1 l boullion
1tsk basilikun
1tsk oregano
salt/peber
1 dåse tomat pure
1 dåse flåede hakkede tomater


SÅDAN GØR DU
brun løg, hvidløg og fars. Tilsæt krydderier, tomat pure og flåede tomater. lad det simre imens boullionen laves klar. Kom boullionen i og lad det simre/småkoge. jo længre tid jo bedre. Gerne 2-3 timer.

jævn evt med en meljævning inden servering.
SERVERING
Serveres med pasta eller spaghetti. Gerne frisk. salat og et godt brød. samt evt et drys parmasan. tilbehøret er ikke vigtigt, bare der er nok af det
SPARERÅD
Lav en ekstra portion, da det også er godt i lasagne dagen eller 2 dage efter.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bolognese opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bolognese fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bolognese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Mælkesnitter     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Æblemarmelade     Blommetrifli     Karbonader i fløde/porre sauce     Pastaret i fad     syltede pærer     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Hurtig pæretærte     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]