Skær broccoli, blomkål og squash i små stykker. Skær porrerne i lange strimler. Skær kyllinge fileterne i små tern. Nu er forberedelserne klar. Svits kyllingene ternene i en wok i olie, og tag kødet op af woken når det er stegt. Put nu grøntsagerne i, og svits dem i olie og salt. Tag nu grøntsagerne op, så woken er tom. Kom kylligene ternene i igen, og put 1-2 spsk karry pasta i. Nu er kyllingene svitset, og ser brune ud. Tilsæt grøntsagerne, og rør rundt. Nu er det blandet, og put nu ½ liter koldt vand i. Vent til vandet er kogenede i woken, og tilsæt 1 terning hønseboullion, vent til den er opløst. Nu røres godt rundt igen. Tilsæt de 2 dåser flåede/hakkede tomater, rør rundt, og tilsæt 1 dåse kokosmælk. Nu er woken færdig.
Server woken med ris, og naan brød. Personligt vil jeg vælge hvidløgs naanbrød. (kan købes i netto eller Brugsen/Kvickly)