opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Krydderurtebrød II

Krydderurtebrød II

Krydderurtebrød II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(32)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.938
Visninger
124
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
25-30 gr. gær
3 dl. håndvarmt vand
1 1/2 tsk. groft salt
1 spsk. olivenolie
1 spsk. tørret basilikum
eller
1 go håndfuld frisk, skyllet og finthakket
500 gr. hvedemel

1 stegeso


SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i vandet og rør salt, olie og basilikum i.
Tilsæt knap 500 gr. mel og rør dejen godt i fx. røremaskinen.
Vurder om der skal røres mere mel i - gør ikke noget at dejen ikke helt slipper fingrene.
Har du en stegeso af stentøj skal den stå i blød 1 times tid først. Tør underdelen.
Er det en af aluminimum fugtes den bare med vand på indersiden.
Hæld dejen i stegesoen, læg et fugtigt klæde over og lad den hæve 1 times tid.
Rids dejen med en skarp kniv og drys lidt mel på. Læg låget på.
Sættes i en kold ovn, der tændes på 225 gr.
Bages ca 45 min.
Tag låget af og bag yderligere ca. 5-10 min.
Tjek om det er gennembagt - der skal lyde hult, når du banker på det.
Vend brødet ud på en rist og lad det køle lidt af.
SERVERING
Blir et dejligt luftigt brød, med smag, med en skøn sprød overflade hele vejen rundt. Smager skønt skåret i gode skiver, drysset med lidt revet ost og ristet i ovnen, som et godt tilbehør til aftensmaden.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Krydderurtebrød II fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Krydderurtebrød II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Chokoladekage på 5 min. i en kop     Raclette med det hele     paella skøtt     Fedtfattig kartoffelfad.     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Pølsehorn med kvark naturel     Omelet m. skinke og ost     Paneret brie pandestegt     Mørbradgryde m. ris     Banan-yoghurt creme brulée     Oste sovs     Forloren hare m ribs-flødesovs     Marengs med dadler og chokolade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Simpel og lækker Biksemad     Porrer i fad med oksekød     Morgenbirkes - fryseegnede     Waldorfsalat - Gammeldags     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]