opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Berberis andebryst med appelsinsauce

Berberis andebryst med appelsinsauce

Berberis andebryst med appelsinsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.910
Visninger
173
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
skallen af 1/2 appelsin, i tynde strimler
vand....................................... 1dl
berberis andebryst................. 4 stk.
smør....................................... 25 g.
friskkværnet peber
groft salt................................. ½ tsk.

Appelsinsauce:
stegesky fra panden................ 2 spsk.
friskpresset appelsinsaft......... 5 dl.
Piskefløde.............................. 5 dl.
groft salt................................. 3/4 tsk.
friskkværnet peber



SÅDAN GØR DU
Kom appelsinstrimlerne i kogende vand og kog dem i ca. 3 min. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af. Rids skindet på de 2 stykker andebryst og drys dem med peber. Varm smørret i en pande, til det er gyldent, og steg bryststykkerne med skindsiden nedad og ved svag varme i ca. 12 min. Vend dem og steg kød siden i ca. 15 min., til bryststykkerne er gennem - stegt. Tag kødet fra panden og drys med salt. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min.

Appelsinsauce:
Hæld 2 spsk. af stege skyen i en gryde og tilsæt appelsinsaft og piskefløde. Bring blandingen i kog og tilsæt saucejævner under omrøring. Kog saucen ved svag varme i ca. 1 min. Smag til med salt og peber.


Ved serveringen:
Skær bryststykkerne, fra den spidse ende, i tynde skrå skiver og anret dem på et serverings fad. Pynt med de kogte appelsinstrimler.
SERVERING
Ved serveringen: Skær bryststykkerne, fra den spidse ende, i tynde skrå skiver og anret dem på et serverings fad. Pynt med de kogte appelsinstrimler. Tilbehør: aspargeskartofler eller løse ris
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Berberis andebryst med appelsinsauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Berberis andebryst med appelsinsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Berberis andebryst med appelsinsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kartoffelfondant     Blødende chokoladekage     Gammeldags Waldorfsalat     Havregrynskager     Kyllingbryst med pesto og bacon     Æggekage     Mormors citronfromage     nakkekoteletter med pasta     Ovnbagt æggekage II     Chokoladetærte til påske     Koteletter i fad a la Norén     Blommetrifli     Kransekage - nem opskrift.     Skinkestang     Krydret Tomatsuppe.     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Grovboller     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Mørbradgryde m. ris     Flækket bagekartofler med krydderi     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]