opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Berberis andebryst med appelsinsauce

Berberis andebryst med appelsinsauce

Berberis andebryst med appelsinsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.653
Visninger
189
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
skallen af 1/2 appelsin, i tynde strimler
vand....................................... 1dl
berberis andebryst................. 4 stk.
smør....................................... 25 g.
friskkværnet peber
groft salt................................. ½ tsk.

Appelsinsauce:
stegesky fra panden................ 2 spsk.
friskpresset appelsinsaft......... 5 dl.
Piskefløde.............................. 5 dl.
groft salt................................. 3/4 tsk.
friskkværnet peber



SÅDAN GØR DU
Kom appelsinstrimlerne i kogende vand og kog dem i ca. 3 min. Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af. Rids skindet på de 2 stykker andebryst og drys dem med peber. Varm smørret i en pande, til det er gyldent, og steg bryststykkerne med skindsiden nedad og ved svag varme i ca. 12 min. Vend dem og steg kød siden i ca. 15 min., til bryststykkerne er gennem - stegt. Tag kødet fra panden og drys med salt. Lad det hvile tildækket i ca. 10 min.

Appelsinsauce:
Hæld 2 spsk. af stege skyen i en gryde og tilsæt appelsinsaft og piskefløde. Bring blandingen i kog og tilsæt saucejævner under omrøring. Kog saucen ved svag varme i ca. 1 min. Smag til med salt og peber.


Ved serveringen:
Skær bryststykkerne, fra den spidse ende, i tynde skrå skiver og anret dem på et serverings fad. Pynt med de kogte appelsinstrimler.
SERVERING
Ved serveringen: Skær bryststykkerne, fra den spidse ende, i tynde skrå skiver og anret dem på et serverings fad. Pynt med de kogte appelsinstrimler. Tilbehør: aspargeskartofler eller løse ris
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Berberis andebryst med appelsinsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Berberis andebryst med appelsinsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Bearnaise sauce i blender     Hjemmelavet hyldeblomst saft     Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt Oksestriploin     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Raclette med det hele     Suppekuren     Hjemmelavet varmrøget laks     Grillet jomfruhummerhaler     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Marineret kalkunbryst- helstegt     Børnenes pastasalat     Helstegt grillet oksefilet     drømmekage i bradepande     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]