Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Rustikt hvedebrød
Opskrifter
>
Rustikt hvedebrød
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Prøv det her lækre Rustikke hvedebrød lavet med surdej og lidt grahamsmel
Vist
4.806
Favorit
0
Opskrift af:
Thor Nørregaard
1 stort
Tid
240 (min.)
Kategori
Bagværk
Lyst brød
Morgenmad
Danmark
nordisk brød
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g. hvedemel
40 g. grahamsmel
3½ dl. koldt vand
1½ dl. surdej (evt. + 5 g. gær hvis du ikke stoler på din surdej :) )
10 g. salt
lidt rapsolie
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
- Rør vand og surdej sammen
- Bland grahamsmel, hvedemel og salt i
- Ælt dejen til den bliver elastisk (rørmaskine)
- Smør en stor skål med lidt olie
- Læg dejen i og læg låg på og lad hæve en ca. 4 timer ved stue temp. (dobbelt størrelse)
- Tænd ovnen ved 250 grader og læg en bagesten i ovnen (evt. bagepladen så den bliver varm)
- Læg dejen (evt. 2 små) på bagepapir med mel og sæt i ovnen
- Bag i ovnen ca. 25 min.
- Tag ud af ovnen og lad køle af på en rist
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Sølvkage, gammeldags
Svigermors æbletærte.
Christmas stollen
Fødselsdags pølsehorn
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 02.03.21 UGE 09
Kinesisk kylling i karry
Brugere online : 499
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version