Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Rødvins glace/sauce
Opskrifter
>
Rødvins glace/sauce
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Rødvins glace/sauce var dagens opskrift den
05.09.2020
Vist
19.937
Favorit
0
Opskrift af:
Thor Nørregaard
Kategori
Saucer
Hovedret
Rødvinsglace
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
3 dl. rødvin
1 dl. eddike balsamico/rødvin/æble
1 dl. portvin
2 fed hvidløg
1 spsk. honning
1 stk. løg
1 l. bouillon/fond (svin/kalv hvad du har)
40 g. smør
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
- Honning Kommes i en varm gryde
- Eddike kommes i og koges ind til det halve
- Rødvin og portvin hældes i og koges ind til en tredjedel
- Tilsæt nu hakket hvidløg og løg samt bouillon/fond, saucen koges ind til ca. 4 dl.
- Si saucen og tilføj smøren under omrøring
- Hvis saucen er for tynd kan man jævne den lidt.
- Server med det samme
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Oste sovs
Whisky sovs
Svampesauce med kantareller
Guacamole 2
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 09.03.21 UGE 10
Beskøjter
Brugere online : 564
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version