Kødet bankes ud til ca. 1 cm´s tykkelse, smøres på den ene side med sennep. På skivernes ene halvdel lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne, som smøres med æggehvide før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde.
Vend kødet i mel blandet med salt og peber. Pisk ægget og raspen sammen og vend kødet i massen.
Smørret kommes på den kolde stegepande. Når smørret bliver gyldent lægges kødet i og steger 3-4 min på hver side.
Kødpindene fjernes og kødet anrettes på et fad, overhældt med stegesmørret.
SERVERING
Serveres med kartoffelbåde, og bønner.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)