Smørret hakkes i melet. Derefter tilsættes sukker og salt.
Gæren opløses i den lunede mælk. Blandes i melblandingen sammen med ægget. Dejen æltes og hæver 45 minutter.
Imens laves fyldet:
Æg, vaniliesukker, mælk og sukker piskes sammen i en gryde og varmes op. Når det næsten koger tilsættes melet og det koger godt igennem under piskning.
Dejen deles i 16 stykker som rulles ud til firkanter (eller rulles ud og skæres i 16 firkanter). Herpå lægges lidt creme og dejen trykkes sammen herom. Bollerne lægges med sammenføjningen nedad, på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæver 1 time!
Skal IKKE pensles!!
Bages ved 225 grader i 10-12 minutter.
SERVERING
Serveres gerne lune, pyntet med glasur.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)