Tørret chili (hvis suppen skal være lidt stærkere)
200 g frosne kødboller
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Tomaterne skoldes, flås og skæres i små tern (fjern også de fleste kerner). De hakkede tomater puttes i en gryde og bringes i kog sammen med bouillon, basilikum eller timian, laurbærbladet, salt, peber og chili. Suppen bringes i kog og småkoger ca. 15 min. Herefter fjernes basilikum/timian og laurbærbladet og suppen pureres med en stavblender eller i en blender/food-processor. Put Creme Fine og kødboller i den purerede suppe, varm den op og smag evt. til med krydderier.
SERVERING
Serveres med et par friske basilikum-blade på toppen og med groft flûtes.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)