Skræl gulerødderne og pil løgene, hak/skær begge dele fint og svits det i smør med oregano 4-5 min. Det må ikke blive brunt. Tilsæt flåede tomater, bouillon og paprika og lad suppen simre 20 min under låg. Er suppen meget flydende, hæld da lidt af væden fra i en kande. Blend herefter suppen med en stavblender i gryden eller i en normal blender af flere omgange. Tilsæt fløden og smag suppen til med salt, peber og evt. lidt sukker. Er suppen for tyk, spæd da med lidt af væden, der blev taget fra.
SERVERING
Serveres med flute og et drys frisk hakket basilikum.
Den kan også servere med nudler i stedet for flute til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)