opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bouf flamande (flamsk bøf)

Bouf flamande (flamsk bøf)

Bouf flamande (flamsk bøf)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(207)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bouf flamande (flamsk bøf)
30.542
Visninger
562
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 01.08.2012 Bouf flamande (flamsk bøf) var dagens opskrift den 01.08.2012

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 pakke bacon i tern
4 spsk. smør
½ kg snittede løg
750 g. skært oksekød skåret i store tern.
Bouquet garni (laurbærblad,timiankvist og persillekvist)
2 spsk. mel
1 Biere blonde (evt. Leffe blonde)
1/4 l oksebouillon
1 tsk. sukker
1 spsk. vineddike
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk. tørret timian
Salt og peber
2 spsk. hakket persille


SÅDAN GØR DU
Rist baconen gylden på en pande. Lad dem tørre af
for fedt på et stykke køkkenrulle. Gem fedtstoffet fra
panden, men lad lidt blive i til melet skal bages af.

I en tykbundet gryde eller pande skal smørret bruse
af. Tilsæt løgene og lad dem tage farve og blive
møre.

Den første pande tages frem igen og den varmes op
til den er rygende varm, hvorefter kødet brunes på
alle sider. Læg herefter kødet i et højt ildfast fad eller bedst en stegegryde. Læg bouquet garni ned mellem
kødet.

Forvarm ovnen til 175° (alm. ovn).

Panden tages af varmen og melet blandes i fedtstoffet. Giv evt. mere fedtstof i, hvis blandingen bliver lidt tør. Sæt panden over svag varme og lad melet bage under konstant omrøring til den er svagt lysebrun.

Tag panden fra varmen og tilsæt øllen og
oksebouillonen og pisk saucen igennem. Giv den et
opkog så den jævner. Kog igennem et par minutter.
Tilsæt sukker, vineddike, hvidløg og timian og smag
til med salt og peber.

Når løgene er færdige hældes de over kødet og
tilsætter saucen så den næsten dækker kødet. Er der
ikke nok spædes til med mere øl.

Bring retten i kog, læg låg på og kom den i ovnen i 1½
til 2 timer, indtil kødet er meget mørt.
SERVERING
Før serveringen skummes overfladen fri for fedt, bouquet garni fjernes og der drysses med hakket persille og den ristede bacon. Der skal selvfølgelig serveres en god øl til, evt. en belgisk Blonde. Der kan serveres pommes frites, ris, kartoffelmos, kogte kartofler og og og til denne ret.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bouf flamande (flamsk bøf) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bouf flamande (flamsk bøf), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Røræg i ovn     Berliner pfannkuchen      Den bedste Crispy chicken burger     Raclette med det hele     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Original Foccacia brød fra Italien     Frugttærte med merengs og bær     lagkage med råcreme & frugt     Kanelsnegle kagemand     French taco     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Rejemad     Havregrynskugler     Hjemmelavet agurkesalat     Kartoffeltårn     Græsk-Yoghurt brød     Halloween kage kirkegård     Kransekagestykker     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]