opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sopa calabaza con chorizo

Sopa calabaza con chorizo

Sopa calabaza con chorizo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.594
Visninger
64
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 L. hønsefond eller bouillon
¾ L. græskar puré *1 græskar
1 ¾ dl. fløde
250 g. chorizo grofthakket
2 spsk. oregano
1 / 2 tsk. knust spidskommen
5 fed hvidløg, finthakket
2 kartofler, skrællet og skåret i tern i 1,5 cm. terninger
1 ¼ dl. koriander, hakket
1 ¼ dl. og ¾ dl. løg hakket
1 knivspids af muskatnød
1 knivspids af stødt nellike
1 knivspids stødt kanel
1 spsk. olie




SÅDAN GØR DU

* Vask og tør yderside af græskar.
Skær græskar i halve fra top til bund.
Skrab alle frø og strenge væk.
Del græskar stykker gang mere for at skabe kvarte.
Læg stykkerne på en bageplade, med ydersiden nedad og bages ved 175c. i 45 minutter til en time (eller indtil kødet er blødt og).
Lad græskar køle af 10 minutter. Skrab kødet af og kassér skind.
Puré græskar i en foodprocessor eller blender, indtil glat (en stavblender fungerer fint til dette).
Læg mos i et ostelærred-foret si over en skål og dækkes, og opbevares i køleskab natten over (Dette vil give overskydende vand dryppe ud af græskar, så puréen ikke er alt for våd).
Brug græskarpuré dagen efter, kan opbevares i køleskabet til brug inden for den næste uge eller fryse det til brug inden for det næste år.

Varm olien i en stor gryde. Sauter ¾ dl. løg og hvidløg over medium varme i ca. 1 minut. Derefter tilsættes forsigtigt i bouillon, græskar, chorizo og kartofler. Rør oregano og spidskommen. Bring i kog og derefter skrue ned til at småkoge. Simre i ca. 45 minutter eller indtil kartoflerne er møre, krydder med muskat, nellike og kanel efter din smag. Sluk for varmen og lad afkøle i 10 minutter. Rør fløde i.

SERVERING
Server straks, i små skåle eller dybe tallerkner toppet med en spiseskefuld af hver koriander og løg.
SPARERÅD
Smager bedre dagen efter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sopa calabaza con chorizo fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sopa calabaza con chorizo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Luciabrød     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hjemmelavet nutella      Indbagte rejer     Svampet kanelkage     Ovnstegt røget medister     Fars i fad med hvidkål     Mandarin kage     Stegt flæsk m. persillesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Spaghetti med kødsovs     Bondeklejner (norske klejner)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]