opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sopa calabaza con chorizo

Sopa calabaza con chorizo

Sopa calabaza con chorizo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.289
Visninger
71
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 L. hønsefond eller bouillon
¾ L. græskar puré *1 græskar
1 ¾ dl. fløde
250 g. chorizo grofthakket
2 spsk. oregano
1 / 2 tsk. knust spidskommen
5 fed hvidløg, finthakket
2 kartofler, skrællet og skåret i tern i 1,5 cm. terninger
1 ¼ dl. koriander, hakket
1 ¼ dl. og ¾ dl. løg hakket
1 knivspids af muskatnød
1 knivspids af stødt nellike
1 knivspids stødt kanel
1 spsk. olie




SÅDAN GØR DU

* Vask og tør yderside af græskar.
Skær græskar i halve fra top til bund.
Skrab alle frø og strenge væk.
Del græskar stykker gang mere for at skabe kvarte.
Læg stykkerne på en bageplade, med ydersiden nedad og bages ved 175c. i 45 minutter til en time (eller indtil kødet er blødt og).
Lad græskar køle af 10 minutter. Skrab kødet af og kassér skind.
Puré græskar i en foodprocessor eller blender, indtil glat (en stavblender fungerer fint til dette).
Læg mos i et ostelærred-foret si over en skål og dækkes, og opbevares i køleskab natten over (Dette vil give overskydende vand dryppe ud af græskar, så puréen ikke er alt for våd).
Brug græskarpuré dagen efter, kan opbevares i køleskabet til brug inden for den næste uge eller fryse det til brug inden for det næste år.

Varm olien i en stor gryde. Sauter ¾ dl. løg og hvidløg over medium varme i ca. 1 minut. Derefter tilsættes forsigtigt i bouillon, græskar, chorizo og kartofler. Rør oregano og spidskommen. Bring i kog og derefter skrue ned til at småkoge. Simre i ca. 45 minutter eller indtil kartoflerne er møre, krydder med muskat, nellike og kanel efter din smag. Sluk for varmen og lad afkøle i 10 minutter. Rør fløde i.

SERVERING
Server straks, i små skåle eller dybe tallerkner toppet med en spiseskefuld af hver koriander og løg.
SPARERÅD
Smager bedre dagen efter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sopa calabaza con chorizo fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sopa calabaza con chorizo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Shredded kylling til burritos og taco     Kanelsnegle kagemand     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet jomfruhummerhaler     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Færøsk æblekage     Flutes med krydderurter     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Stikkelsbærtærte     Helstegt grillet oksefilet     Solbærlikør     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]