opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paella

Paella

Paella
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(242)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Paella
44.316
Visninger
1.164
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3 dl langkornet ris
3 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
6 dl vand eller fiskebouillon
1 spsk. salt
1/2 laurbærblad
1/2 g safran eller gurkemeje
1 stegt kylling eller kanin
250 gr magert svinekød i terninger
200 gr chorizopølse
1 rød peberfrugt
200 g frosne rejer (eller passende mængde store tigerrejer)
125 g frosne ærter
250 g muslinger fra dåse
2 tomater
1/2 tsk. cayennepeber
1 citron


SÅDAN GØR DU
Svits risene i olien sammen med hakket hvidløg.

Hæld vandet ved, tilsæt salt og laurbærblad og lad det koge til risene er knapt møre, ca. 15 min.

Tilsæt lidt safran eller gurkemeje så risen bliver svagt gul. Hæld risen i en stor flad gryde eller pande.

Tilsæt scorizopølse inden det andet kød kommer i og lad den simre med et par minutter.

Del kyllingen (kaninen ) i portionsstykker, skær peberfrugten i strimler, tø rejerne(kog store tigerrejer) og lad muslingerne vande af i en sigte.

Læg kyllingestykkerne eller kaninstykkerne på risen sammen med peberfrugt, rejer, ærter og muslinger eller evt. blæksprutter

Drys evt. med lidt salt og cayennepeber.

Skær tomaterne i både, fordel dem i fadet og sæt det i ovnen ved 250° i ca. 15 min., til alt er gennemvarmt.

Der kan også bruges blæksprutter , som kan købes i specialforretningerne.
SERVERING
brød til og pynt med citron.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Paella med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paella, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Andebryst i ovn til mange     Græskar kage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Marengs spøgelser     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Grov go'e boller     Jægerens dyreragout     Pastaret i fad     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]