opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indisk Creamy Cashew

Indisk Creamy Cashew

Indisk Creamy Cashew
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(259)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indisk Creamy Cashew
22.934
Visninger
317
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Denne indiske ret ser måske ikke særlig præsentabel ud, men den smager himmelsk. Kombinationen mellem fløde, cashew og krydderierne giver retten en på en gang familiær og eksotisk smag. Gryderetten er ikke kun god med lam, men passer også fantastisk til pulled pork, kalv eller kylling.

var dagens opskrift Indisk Creamy Cashew var dagens opskrift den 24.10.2012

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Sauce
-250 g lammekød i strimler
-1 stor dåse tomatpure (140 g)
-1 stort løg
-1 bouillonterning
-1/8 l piskefløde
-1 spsk koriander
-1 spsk. honning
-1-2 spsk spidskommen
-½-1 spsk cayennepeber
-½-1 spsk stødt ingefær
-½ l vand
-Salt

Cashewpasta
-90 g cashewnødder
-1 spsk citrussaft
-2 fed hvidløg
-2 spsk olie


SÅDAN GØR DU
Steg lammekødet i lidt olie på en varm pande og stil det til side.

En mini-hakker er et nødvendigt redskab til at lave cashewpastaen: Fyld cashewnødder, hvidløg, citrussaft, samt én spiseske olie i mini-hakkeren, og blend godt. Rør lidt i cashewmassen med en ske og kom endnu en spiseske olie i hakkeren og blend videre indtil massen har en næsten fuldstændig lind konsistens.

Find en tykbundet gryde frem, tilsæt lidt olie, og stil den på et blus med middel varme. Hak løget meget fint og kom det op i gryden. Lad løget blive blankt og kom så fløde og vand i og rør rundt. Kom nu skiftevis lidt af tomatpureen og cashewpastaen i gryden, og rør godt rundt efter hver gang. Tilsæt bouillonterning, krydderier og honning. Det er en god ide at tilsætte krydderierne lidt ad gangen, og smage på retten undervejs, så man ikke pludselig står med en overkrydret eller underkrydret servingsklar ret. Kog kort retten op, skru så ned, kom kødet i og lad den så simre i ca. 20 minutter.
SERVERING
Server med løse ris, naan-brød, og eventuelt papadoms.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Indisk Creamy Cashew opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Indisk Creamy Cashew med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indisk Creamy Cashew, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Grov go'e boller     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Oldes Kokoskranse     Kransekagestykker     Nissekræs     Knasende chokolade cornflakes     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Daim konfekt     Gammeldaws æbleflæsk.     Svampet kanelkage     Biscotti, sprøde julesmåkager     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Raclette med det hele     Gode Råd - lette og luftige     Andebryst i ovn til mange     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]