opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indisk Creamy Cashew

Indisk Creamy Cashew

Indisk Creamy Cashew
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(260)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Indisk Creamy Cashew
24.458
Visninger
330
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Denne indiske ret ser måske ikke særlig præsentabel ud, men den smager himmelsk. Kombinationen mellem fløde, cashew og krydderierne giver retten en på en gang familiær og eksotisk smag. Gryderetten er ikke kun god med lam, men passer også fantastisk til pulled pork, kalv eller kylling.

var dagens opskrift Indisk Creamy Cashew var dagens opskrift den 24.10.2012

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Sauce
-250 g lammekød i strimler
-1 stor dåse tomatpure (140 g)
-1 stort løg
-1 bouillonterning
-1/8 l piskefløde
-1 spsk koriander
-1 spsk. honning
-1-2 spsk spidskommen
-½-1 spsk cayennepeber
-½-1 spsk stødt ingefær
-½ l vand
-Salt

Cashewpasta
-90 g cashewnødder
-1 spsk citrussaft
-2 fed hvidløg
-2 spsk olie


SÅDAN GØR DU
Steg lammekødet i lidt olie på en varm pande og stil det til side.

En mini-hakker er et nødvendigt redskab til at lave cashewpastaen: Fyld cashewnødder, hvidløg, citrussaft, samt én spiseske olie i mini-hakkeren, og blend godt. Rør lidt i cashewmassen med en ske og kom endnu en spiseske olie i hakkeren og blend videre indtil massen har en næsten fuldstændig lind konsistens.

Find en tykbundet gryde frem, tilsæt lidt olie, og stil den på et blus med middel varme. Hak løget meget fint og kom det op i gryden. Lad løget blive blankt og kom så fløde og vand i og rør rundt. Kom nu skiftevis lidt af tomatpureen og cashewpastaen i gryden, og rør godt rundt efter hver gang. Tilsæt bouillonterning, krydderier og honning. Det er en god ide at tilsætte krydderierne lidt ad gangen, og smage på retten undervejs, så man ikke pludselig står med en overkrydret eller underkrydret servingsklar ret. Kog kort retten op, skru så ned, kom kødet i og lad den så simre i ca. 20 minutter.
SERVERING
Server med løse ris, naan-brød, og eventuelt papadoms.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Indisk Creamy Cashew med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indisk Creamy Cashew, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halloweenboller     Tunmousse med bladselleri     Krabbetærte     Mormors citronfromage     Piment sauce     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Syltede valnødder     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Spagetti carbonara     Blødende chokoladekage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gode Råd - lette og luftige     Tunmousse med rød kaviar.     Blodige popcorn til halloween     Mexicansk Kødboller i chile & tomat     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Banansyltetøj     Fødselsdagsboller     Sunde pandekager med spidskål     Hot rejesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]