Steg lammekødet i lidt olie på en varm pande og stil det til side.
En mini-hakker er et nødvendigt redskab til at lave cashewpastaen: Fyld cashewnødder, hvidløg, citrussaft, samt én spiseske olie i mini-hakkeren, og blend godt. Rør lidt i cashewmassen med en ske og kom endnu en spiseske olie i hakkeren og blend videre indtil massen har en næsten fuldstændig lind konsistens.
Find en tykbundet gryde frem, tilsæt lidt olie, og stil den på et blus med middel varme. Hak løget meget fint og kom det op i gryden. Lad løget blive blankt og kom så fløde og vand i og rør rundt. Kom nu skiftevis lidt af tomatpureen og cashewpastaen i gryden, og rør godt rundt efter hver gang. Tilsæt bouillonterning, krydderier og honning. Det er en god ide at tilsætte krydderierne lidt ad gangen, og smage på retten undervejs, så man ikke pludselig står med en overkrydret eller underkrydret servingsklar ret. Kog kort retten op, skru så ned, kom kødet i og lad den så simre i ca. 20 minutter.
Server med løse ris, naan-brød, og eventuelt papadoms.