opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips

Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips

Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(34)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.496
Visninger
71
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



den suppe er varm og rigtig dejlig cremet.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
800 g skrællekartofler
1 bundt porrer
2 spsk. smør
3 kviste frisk timian
1 laurbærblad
1½ l god hjemmelavet grøntsagsbouillon
Friske rodfrugter: rødbeder, kartoffel, pastinak/persillerod, skorzonerrod


SÅDAN GØR DU
suppen:
1. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Flæk porrerne på langs, skyl dem grundigt, og skær dem i små stykker. Svits kartofler og porrer i smør i en stor gryde, til porrerne falder lidt sammen, og det begynder at dufte.
2. Tilsæt 1½ l vand, timiankviste og laurbærblad, og lad suppen koge med låget ikke helt lagt på i 20-30 minutter, til kartofler og porrer er helt møre.
3. Tag timian og laurbærblad op af suppen, og blend den (gerne med en stavblender direkte i gryden), til den er helt glat og ensartet.
4. Smag suppen til med salt og peber.
Rodfrugtscphips:
Tilberedning af chips:
Skyl rodfrugterne rigtigt godt, for at jord og andet ulækkert er på.
Hvis man har en y/tyndskræller er det bedst, at bruge den, skræl nogle tynde skiver.
Tør rodfrugterne i noget køkkenrulle eller i et viskestykke eller i en ovn med varmluft på 50 grader.
Varm 0,5 liter rapsolie i en høj kasserolle pas på den ikke bliver for varm.
For at se om olien er varm nok, putter man et stykke af sine frugter ned i olien brug en madpincet.
Hvis den er varm nok, begynd da så dit arbejde, bagefter ligger du chipsene i en si/dørslag, oven over en skål, så chipsene kan blive sprøde, drys salt over i en mængde man synes der passer til. Lig derefter chipsene på et stykke fedt sugene papir eller viskestykke i en ½ - 1 time et tørt sted. Og voila så er det blevet til chips
SERVERING
server i skåle med et drys rodfrugtchips og godt brød som tilbehør.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Varm kartoffelsalat.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Frikadeller med bulgur     Japansk fiske suppe. Med masser af fyld.     Andesteg, langtidsstegt     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Nemme pølsehorn     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Grovboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]