opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Whisky sovs

Whisky sovs

Whisky sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(17)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Whisky sovs
7.812
Visninger
112
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En god whisky sovs til bøf er lækkert, let at lave for alle.

DU SKAL BRUGE
30 gram finthakket løg
15 gram Brun farin
3 spsk. Whisky
3 spsk. mel
30 gram Smør
4 spsk. tomat pure
2 dl. sødmælk eller fløde
Lidt rosmarin fin hakket
Salt og peber



SÅDAN GØR DU
- Steg løg og rosmarin ved svag varme i ​​smørret indtil løgen virker mørt
- Tilføj sødmælk eller fløde, tomat pure, sæt over varmen igen
- Tilsæt sukker og varm op
- Lad simre i ca. 2 minutter og hæl nu whisky i
- Jævn saucen med melet (vand og mel)
- Hvis saucen virker lidt tyk tilsættes mere vand
SERVERING
Sammen med en god bøf, flute, kartofler (efter eget valg fx. pomfritter eller bagtkartoffel) og en lækker salat
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Whisky sovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Whisky sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kaviaræg.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Studenterbrød     Indbagte rejer     Marinade til salat     Fuglekvidder     Fersken suppe (den er genial)     Marinade til kyllingfilet     Røræg i ovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Piment sauce     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]