opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spicy rød karrysuppe

Spicy rød karrysuppe

Spicy rød karrysuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(17)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Spicy rød karrysuppe
4.906
Visninger
79
Print
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En nem suppe der varmer godt i de kolde efterårs-og vintermåneder

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
2 peberfrugter
2 gulerødder
1 stor pore
1 løg
3 fed hvidløg
1 dåse majs
1 håndfuld frosne, grønne bønner
100 gram kyllingebryst (kan udelades, hvis man vil lave den vegetarisk)
2 dåser kokosmælk
½ liter hønse- eller grøntsagsbouillon
70 G tomatkoncentrat (1 lille dåse)
Rød karrypasta
Tørret chili og/eller sambal oelek
Karry
Madolie – jeg brugte kokosolie
Soja, fiskesauce, limesaft, salt og peber, til tilsmagning


SÅDAN GØR DU
1. Skær porren over hvor den grønne og hvide del mødes. Den grønne del hakkes fint og lægges til side i en skål. Den hvide del skæres ud i mindre stykker, og lægges i en anden skål. Husk at skylle porren grundigt for jord.
2. Gulerødderne skæres i små tern og lægges i skålen med den hvide porre.
3. Peberfrugt skæres i små stykker og lægges i skålen med den grønne porre.
4. Løg og kylling skæres ud, og lægges til side separat.
5. Kom olie i en gryde. Jeg bruge 1 spsk kokosolie. Når olien er varmet op tilsættes tørret chili og karry efter smagsbehov, samt 1 spsk karrypasta og hvidløget.
6. Når karrypastaen har bruset op tilføjes løg og kylling.
7. Når kyllingen er brunet let, tilsættes skålen med hvid porre og gulerod.
8. Når porren begynder at blive let blank, tilsættes endnu en spsk karrypasta og røres godt rundt.
9. Tilsæt nu ½ liter bouillon. Lad blandingen koge små 10 min.
10. Tilsæt tomatpure, lad den opløses fuldstændig i suppen og kog op.
11. Tilsæt kokosmælken.
12. Når suppen igen er varmet op tilsættes de frosne, grønne bønner.
13. Efter et par minutter tilsættes skålen med peberfrugt og den grønne del af porren, samt majsen – væden fra dåsen skal også med i gryden.
14. Lad koge i små 7-10 minutter, så grøntsagerne ikke mister for meget farve.
15. Smag til med soja, fiskesauce, limesaft, salt og peber, og evt. sukker. Er suppen ikke spicy nok til din smag, tilføj sambal oelek.
SERVERING
Jeg kan bedst lide at spise suppen som den er, men man kan snildt spise den med brød til, koge lidt ris og blande op i eller spise den med nudler til.
SPARERÅD
Suppe er altid en god måde at bruge rester eller slatne grøntsager på. Brug basen for opskriften, og du kan tilføje lige det kød eller de grøntsager d
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Spicy rød karrysuppe med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spicy rød karrysuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Grillspyd     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Solsikke/nøddekager     Kanelsnegle kagemand     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]