opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pitafyld

Pitafyld

Pitafyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
760
Visninger
11
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En alt-i-én sund løsning til Pitabrød. Det er let at variere det grønne til hvad du lige har på lager.

DU SKAL BRUGE
2 pk. Hk. Oksekød med 25% grøntsager a 400 gr. (Rema 3-7%)
4 Revede store gulerødder - bare det grove jern.
3 Store Forårsløg (2 porrer kan gøre det bedre måske - det havde jeg ikke lige)
2 Chilier (som slet ikke er stærke) hak
15 Store Rosenkål hak
2 Røde peberfrugter hak
4 Hvidløg (pressede)
½ Kg hvidkål i tynde strimler.
2 revede Persillerødder
Soya til stegning af kød
2 spks madolie

Salt peber (Pas på med saltet da vi både tilføjer Soya og kødkrafttern.)

2 Oksekødsbouillon tern eller den med grøntsuppesmag
2 Spsk Oregano 1 tsk Karry
3 dl vand


SÅDAN GØR DU
For-prep: Hak alt det grønne i små tern - gerne meget småt undtagen hvidkålen i strimler
Ælt farsen i hånden eller i gryden så det er en samlet og ensartet fars.
Brug en meget stor gryde - alt det grønne fylder en hel del fra start.
Husk at gemme ca. 20% som ikke skal i gryden med det samme. Først de sidste 5 minutter skal den portion i.

1) Med høj varme. Svits kødet brunt.
Når det er brunt og uden kødsaft i bunden, tilføjes chili, hvidløg og kort efter lidt soya.
Rør ofte rundt da det let kan brænde på.

2) Skru ned for varmen.
Tilføj du den store "grønne bunke" på én gang og fordeler det i gryden.
Låg på gryden og rør meget ofte til grøntsagerne synker.
(Husk at gem lidt af dem til sidst.)

3) En halv kop kogende vand + 2 suppetern med grønt/oksekødkraft.
Saften fra grøntsagerne og suppen skal koges væk. Af med låget igen så det kan dampe af.
Op med varmen igen så det svitses.

5) Smag til med krydderier - Giv lidt soya igen til grøntsagerne.
Smag til med Oregano og karry salt og peber.

6) tilføj nu det sidste grønne hakkelse, til at give lidt al dente / knas. Det ser også mere indbydende ud med lidt farve end det sammenkogte i gryden.

SERVERING
Det skal IKKE være sjasket i bunden når det serveres. Det ødelægger pitabrødet. Hakker man det fint, kan det ikke ses hvilke grøntsager der er i...
SPARERÅD
Har du en snittemaskine, vil det ikke tage så lang tid. Hvidkål, rosenkål og gulerødder var de vigtigste grøntsager i retten. Du kan nøjes med dem
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pitafyld opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pitafyld fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pitafyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Æbleskiver (sønderjyske)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Gryderet med broccoli og kalkun     Mormors Stegte sild i eddike     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Kvædemarmelade     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Andebryst i ovn til mange     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Porrer i fad med oksekød     Pastaret i fad     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]