opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pitafyld

Pitafyld

Pitafyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(5)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.304
Visninger
17
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En alt-i-én sund løsning til Pitabrød. Det er let at variere det grønne til hvad du lige har på lager.

DU SKAL BRUGE
2 pk. Hk. Oksekød med 25% grøntsager a 400 gr. (Rema 3-7%)
4 Revede store gulerødder - bare det grove jern.
3 Store Forårsløg (2 porrer kan gøre det bedre måske - det havde jeg ikke lige)
2 Chilier (som slet ikke er stærke) hak
15 Store Rosenkål hak
2 Røde peberfrugter hak
4 Hvidløg (pressede)
½ Kg hvidkål i tynde strimler.
2 revede Persillerødder
Soya til stegning af kød
2 spks madolie

Salt peber (Pas på med saltet da vi både tilføjer Soya og kødkrafttern.)

2 Oksekødsbouillon tern eller den med grøntsuppesmag
2 Spsk Oregano 1 tsk Karry
3 dl vand


SÅDAN GØR DU
For-prep: Hak alt det grønne i små tern - gerne meget småt undtagen hvidkålen i strimler
Ælt farsen i hånden eller i gryden så det er en samlet og ensartet fars.
Brug en meget stor gryde - alt det grønne fylder en hel del fra start.
Husk at gemme ca. 20% som ikke skal i gryden med det samme. Først de sidste 5 minutter skal den portion i.

1) Med høj varme. Svits kødet brunt.
Når det er brunt og uden kødsaft i bunden, tilføjes chili, hvidløg og kort efter lidt soya.
Rør ofte rundt da det let kan brænde på.

2) Skru ned for varmen.
Tilføj du den store "grønne bunke" på én gang og fordeler det i gryden.
Låg på gryden og rør meget ofte til grøntsagerne synker.
(Husk at gem lidt af dem til sidst.)

3) En halv kop kogende vand + 2 suppetern med grønt/oksekødkraft.
Saften fra grøntsagerne og suppen skal koges væk. Af med låget igen så det kan dampe af.
Op med varmen igen så det svitses.

5) Smag til med krydderier - Giv lidt soya igen til grøntsagerne.
Smag til med Oregano og karry salt og peber.

6) tilføj nu det sidste grønne hakkelse, til at give lidt al dente / knas. Det ser også mere indbydende ud med lidt farve end det sammenkogte i gryden.

SERVERING
Det skal IKKE være sjasket i bunden når det serveres. Det ødelægger pitabrødet. Hakker man det fint, kan det ikke ses hvilke grøntsager der er i...
SPARERÅD
Har du en snittemaskine, vil det ikke tage så lang tid. Hvidkål, rosenkål og gulerødder var de vigtigste grøntsager i retten. Du kan nøjes med dem
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pitafyld fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pitafyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sonjas nemme laksefad.     Klamme fingre     Kvædemarmelade     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     Marengs spøgelser     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloweenboller     Alt i ét fad     Skinke, porre tærte     Halloween kage kirkegård     Færøsk æblekage     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Gift affald.. (halloween heksedrik)     Trylledej (ikke spiseligt)     Kyllingegryde med porrer og gulerødder     Blommetrifli     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Frikadeller a´la Mormor     Laksehapser i butterdej     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]