opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fastelavnsboller med mørk chokolade

Fastelavnsboller med mørk chokolade

Fastelavnsboller med mørk chokolade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(104)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fastelavnsboller med mørk chokolade  Foto af : Maduniverset
13.590
Visninger
460
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
dej:
1 dl lunken skummetmælk - max. ca. 32 grader (hvilket jo vil sige under håndtemperatur)
35 g gær
3 spiseskefuld lyst rørsukker, husk at bruge mål for spiseskefulde, det kan snyde..
1 æg
1 spsk. valnøddeolie, alternativt solsikkeolie eller macadamiaolie
250 g hvedemel
lidt kold kaffe til pensling, (vi bruger æggehvide i udsendelsen, men mormors forslag til kaffe er bedre)

cremefyld:
2 æg
3 spsk. lyst eller gyldent rørsukker
1 spsk. hvedemel
vanillekorn fra en stang vanille
2 dl skummetmælk

pynt:
ca. 30 g mørk chokolade
Alternativt lyst eller cacaoglasur (flormelis og dråber af kogende vand, det mørke er der yderligere cacao i)


SÅDAN GØR DU
Cremen laves af æg og sukker, der er pisket godt sammen, ikke til højt skum, blot sammen. Kom mel, mælk og vanille i og varm langsomt op under lav piskning til den 'tykner'. Tages af varmen og afkøler, mens dejen laves: Gæren udrøres i mælken og sukker, æg, olie og hvedemel kommes i. Dejen æltes blank og rulles ud af en melet kagerulle på et meldrysset bord til en kvadrat. Der skæres, så der fremkommer 9 boller og fyldet lægges på. Nu foldes enderne sammen og bollen vendes forsigtigt og lægges på sammenføjningen på bagepapir under et klæde i 45 min. Bollerne pensles med kold kaffe og bages ved 220 grader i ca. 10 minutter. Hold øje.

Smelt chokoladen i vandbad langsomt ved svag varme og kom chokoladen på. Eller lav glasur.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

bente
27.01.2008, 10:22
En rigtig god opskrift, og let at lave
 
Denne gode opskrift på Fastelavnsboller med mørk chokolade med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fastelavnsboller med mørk chokolade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Halloween menu     Rådhuspandekager     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Serverede fingre til halloween     Halloween kage kirkegård     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Grillet vildt dyrekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Frugttærte med merengs og bær     Brændenældepesto     Nemme æbleskiver     Hjemmelavet agurkesalat     Rejemad     Færøsk æblekage     Omelet m. skinke og ost     Original Foccacia brød fra Italien     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]