Annoncering | Mobil/tablet version | 213 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.405 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ægte fastelavnsboller

Ægte fastelavnsboller

Ægte fastelavnsboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(108)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Ægte fastelavnsboller  Foto af : Maduniverset
12.082
Visninger
326
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

...??

DU SKAL BRUGE
3½ dl mælk
2 æg
50 g gær
50 g sukker
50 g smør
ca. 500 g mel

250 g iskoldt smør

2½ dl mælk
50 g sukker
2 spsk majsstivelse
2 æggeblommer
korn af 1 stang vanilie


SÅDAN GØR DU
Gæren opløses i mælken og æggene røres i sammen med sukkeret. De 50 g smør skæres i mindre stykker og røres ud i dejen der langsomt tilsættes melet til det er en passende dej. Lægges koldt og rulles ud. De 250 g smør skæres i skiver og lægges på halvdelen af dejen og lukkes med den anden halve. Foldes over, lægges koldt og rulles og skæres i firkantede stykker.
Mens dejen hviler koldt, hvilket den gør af flere omgange, laves cremen.
Det hele piskes sammen i en gryde og opvarmes langsomt til det tykner helt. Da der er stivelse i cremen, kan den tåle at koge. Cremen afkøles. På midten af hver firkant sættes en skefuld creme og dejen lukkes om cremen til en lille bollem, hvor sammenføjningerne fæstes godt med æggestrygelse.
Efterhæver ½ time og bages ved 210º i 15-20 min. til dejen er gennembagt. Dernæst gøres et af flere:
I. Bollerne klippes/skæres og. Oversiden overtrækkes med chokoladeglasur. I midterhullet lægges flødeskum.
II. Bollernes drysses med flormelis. Klippes/skæres op og fyldes halvt med vanillecreme, som det der er bagt med indeni, dog her vendt med halvt flødeskum.


 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ægte fastelavnsboller opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ægte fastelavnsboller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ægte fastelavnsboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Boller i Karry (mælkefri)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Tunmousse      Nemme pølsehorn     Grønne asparges med bacon     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Gulerodskage (Rå)     Frikadeller med havregryn     Røræg i ovn     Nachos m/kylling     Den bedste ungarske gullasch     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com