800g Oksekød i tern
1-2 store løg, finthakket
Margarine e. lign. til bruning
2 liter Vand
3-4 Okseboullionterninger
5 fed Hvidløg, finthakket
1 knsp. Kommen
2-3 spsk Rosenpaprika, eller efter smag
2-3 spsk Oregano, eller efter smag
Salt og peber
1kg Kartofler, skåret i mundrette stykker
1kg Gulerødder, delt på langs
3 Peberfrugter, helst røde og gule, skåret i både
1 glas Rødvin
1 ds. Hakkede tomater
1) Brun kødet i fedtstoffet og tag det op
2) Svits løgene og læg kødet tilbage
3) Tilsæt vand, boullionterninger, hvidløg, kommen, paprika, oregano, salt og peber
4) Lad det hele simre en time ved svag varme
5) Tilsæt kartofler, gulerødder, peberfrugter, rødvin og hakkede tomater og lad det simre endnu en time
) Smag evt. til med yderligere krydderier inden servering
Server med suppehorn og brød
14.10.2008, 18:32