Rens kyllingelårene og fjern skinnet.
skær løget i tynde skiver, eller hak det groft.
steg løget gyldenbrun i fedtstoffet,derefter kommes hvidløg/ingefærblandingen i steg nogle sekunder og der kommes et 1/2 glas vand ved derefter,de tørre krydderier, lad det stege 1 min.
tomaterne kommes ved, man kan godt bruge hakkede dåsetomater, det steges ca 5 min, derefter kommes kyllingelårene ved Lad dem stege 5 min. før de udblødte kikærter kommes ved.
Hvis man ikke vil have det besvær med at udbløde kikærterne , kan man bruge fra dåse.
hæld vand ved så det lige dækker, og lad det koge 30- 40 min.
udblødning af kikærter. hæld vand på kikærterne og kom 2 tsk. bicarbonat of soda i lad det stå 6-8 timer. man kan bruge bagepulver men så skal der 1 tsk. mere i.
hæld vandet væk og skyld kikærterne godt. Kog dem til de er møre. de er nu klar til at komme ved kyllingen
retten drysses med det frisk hakket koriander
og spises med varme nan eller chapaties.
go`` fornøjelse
02.01.2009, 18:54