opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › pakistansk kylling m, kikærter

pakistansk kylling m, kikærter

pakistansk kylling m, kikærter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(147)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.138
Visninger
415
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg. kylling overlår
300g kikærter
3 tomater
2 tsk. graham masala
1 tsk. rød chillipulver
1/2 tsk.gurkemeje
1 tsk. spidskommenspulver
3 tsk. korianderpulver
1/2 dl.klaret smør eller olie
2 tsk. salt
1 tsk. sort peber
2 tsk. hvidløg/ ingefær hakket. fås blandet på glas
1 stort løg
1 lille bundt frisk koriander


SÅDAN GØR DU
Rens kyllingelårene og fjern skinnet.
skær løget i tynde skiver, eller hak det groft.
steg løget gyldenbrun i fedtstoffet,derefter kommes hvidløg/ingefærblandingen i steg nogle sekunder og der kommes et 1/2 glas vand ved derefter,de tørre krydderier, lad det stege 1 min.
tomaterne kommes ved, man kan godt bruge hakkede dåsetomater, det steges ca 5 min, derefter kommes kyllingelårene ved Lad dem stege 5 min. før de udblødte kikærter kommes ved.
Hvis man ikke vil have det besvær med at udbløde kikærterne , kan man bruge fra dåse.
hæld vand ved så det lige dækker, og lad det koge 30- 40 min.

udblødning af kikærter. hæld vand på kikærterne og kom 2 tsk. bicarbonat of soda i lad det stå 6-8 timer. man kan bruge bagepulver men så skal der 1 tsk. mere i.
hæld vandet væk og skyld kikærterne godt. Kog dem til de er møre. de er nu klar til at komme ved kyllingen
SERVERING
retten drysses med det frisk hakket koriander og spises med varme nan eller chapaties. go`` fornøjelse
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

paki
02.01.2009, 18:54
den er dårlig


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler pakistansk kylling m, kikærter opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på pakistansk kylling m, kikærter fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet pakistansk kylling m, kikærter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     T&T's Orientalske kylling i karry     Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Halloween menu     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marengs spøgelser     Karbonader i fløde/porre sauce     Fersken suppe (den er genial)     gammel Estrup gryde     Gammeldaws æbleflæsk.     Nem Æbletærte!     irsk stuvning med svinekød     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]