opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørbrad á l órange

Mørbrad á l órange

Mørbrad á l órange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(188)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.302
Visninger
556
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 stk. svinemørbrad ca. 925 g.
50 g. smør.
½ tsk.groft salt.
Friskkværnet peber.
Sauce:
2 dl. piskefløde.
1 tsk. kulør.
Saften af 1 appelsin, ca. 3/4 dl.
½ tsk.groft salt.
Friskkværnet peber.


SÅDAN GØR DU
Sener og hinder skæres af mørbraderne, og smørret gyldnes i en gryde, og mørbraderne brunes let på alle sider og krydres med salt og peber, når de er gyldenbrune tages de op af gryden.
Piskefløden kommes i gryden sammen med kulør og smages til med appelsinsaft, salt og peber, og saucen koges op inden mørbraderne lægges tilbage i gryden igen.
Det hele steges under låg i ca. 20 min. eller til kødet er mørt.
SERVERING
Mørbraderne skæres i skiver på ca. 1½ cm. og lægges i et dybt fad og saucen hældes over. Tilbehør løse brunede ris eller nye kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mørbrad á l órange fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørbrad á l órange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Pastaret i fad     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Tomatsalat med hvidløg     Kogning af majs     Tvebakkekage     Tunmousse      Fetabøffer     lagkage med råcreme & frugt     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Blomkålssuppe     Cheesecake     Chiliketchup     Roastbeef med hvidløg     Marinade til kyllingfilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]