opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rabarberkompot m. marengs

Rabarberkompot m. marengs

Rabarberkompot m. marengs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.411
Visninger
217
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
50 g. mandler
600 g. rabarber
3-400 g. sukker
1 spsk kartoffelmel
1 stk vanillestang
3 æggehvider
ca. 100 g. flormelis




SÅDAN GØR DU
Smut mandlerne, hak dem groft og rist dem på en tør pande til de har taget farve.
Lav en kompot af rabarberne: Skær rabarberne i klodser og bland dem med sukker og kartoffelmel og korn fra vanillestangen i et tærtefad. Dæk med folie og sæt det i en 200 grader varm ovn i 20-25 minutter eller til rabarberne er møre og saften er jævnet.
Pisk æggehvider og floermelis med en elpisker til hviderne er luftige, sæt skålen i en gryde med varmt vand - skålen skal være lidt større end gryden, så den står fast - og pisk til hviderne danner små toppe når man løfter piskeriset ud. Pisk lidt endnu til hviderne bliver lidt koldere. Bland mandlerne i og fordel marengsen over kompotten. Dyrs lidt flormelis over marengsen - de danner små dråber med af sukker på overfladen - og sæt den under ovnens gril til den har taget farve, max. 4-5 min.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rabarberkompot m. marengs fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rabarberkompot m. marengs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     stegte ris med kylling og rejer     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Kold rissalat     Blødende chokoladekage     Hjemmelavet Figenpålæg til Børn     Laks m chili kokosmælk     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nachos m/kylling     Havregrødskage (Rita Bach)     Frugter i wok med sød chilisauce     Ris a' la mande - den bedste!     Græske frikadeller     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]