opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinemørbrad med bløde løg og rosmarin

Svinemørbrad med bløde løg og rosmarin

Svinemørbrad med bløde løg og rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.004
Visninger
158
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800 g svinemørbrad
4 store tomater
600 g kartofler
3 grene rosmarin
3 fed hvidløg
12-16 store skalotteløg
1 dl fløde
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Mørbraden brunes godt på en pande og krydres med salt og peber, steges færdig i ovnen ved 200 °C i ca. 25 min. Skal hvile i ca. 15 min. før der skæres i den.
Tomaterne prikkes i toppen med en kniv, i hullet kommes lidt hvidløg og en rosmarinstilk, de dryppes med lidt olivenolie og krydres med salt og peber. Tomaterne bages i ovnen ved 200 °C til de er møre, ca. 15 min. Kartoflerne koges og vendes i lidt smør.
Løg skæres i skiver og ristes ved lav varme til de er møre, smages til med salt, peber og rosmarin. Tilsættes herefter fløde og stegeskyen fra svinet samt evt. mere salt og peber.
SERVERING
Kødet skæres i tykke skiver og lægges sammen to og to med de bløde løg imellem, tomat og kartofler serveres til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinemørbrad med bløde løg og rosmarin fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinemørbrad med bløde løg og rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Spagetti carbonara     Hjemmelavet modellervoks     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Halloween kage kirkegård     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Fondue     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]