Skær gulerødder i små stænger. Broccolien i små buketter og peberfrugterne i tynde strimler og porren i meget tynde skiver. Skyl spirermixet og de øvrige grønsager.
Olivenolien hældes i wokken. Når olien er varm, skal ingefæren og hvidløget i. Efter et par minutter kommes kødet i. Når kødet er hvidt, krydres med salt, peber og paprika. Nu skal gulerødder og broccoli i. 1-2 minutter efter, kommes peberfrugter, porre og spirermix i og kokosmælken hældes over.
Retten skal nu stå i simrer i 5-10 minutter, alt efter hvor bløde/hårde grønsager man kan lide. Smag evt. til med salt og peber.
Sæt ris, wok, soya og saucer på bordet, og så er der mad!
Tips: Ingfær og kokosmælk kan købes henholdvis på glas og dåse, i Netto. Kokosmælken fås også i en light udgave. Specielt sød chilisauce egner sig til, at komme på denne ret.
Kogte ris, f. eks. Basmarti Husk div. soya, chili, hvidløg m.m. saucer til at hælde over den færdige ret, som er med til at krydre.
04.10.2013, 10:52