opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gordon bleu

Gordon bleu

Gordon bleu
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(251)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
38.082
Visninger
519
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
400 g svine koteletter ( 4 stk.)
1/2 tsk dijonsennep
4 skiver mager, kogt skinke
80 g skivet Emmentaler 45+
1 æggehvide
50 g hvedemel
salt peber

1 æg
50 g rasp

75 g smør


SÅDAN GØR DU
Kødet bankes ud til ca. 1 cm´s tykkelse, smøres på den ene side med sennep. På skivernes ene halvdel lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne, som smøres med æggehvide før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde.
Vend kødet i mel blandet med salt og peber. Pisk ægget og raspen sammen og vend kødet i massen.
Smørret kommes på den kolde stegepande. Når smørret bliver gyldent lægges kødet i og steger 3-4 min på hver side.
Kødpindene fjernes og kødet anrettes på et fad, overhældt med stegesmørret.
SERVERING
Serveres med kartoffelbåde, og bønner.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gordon bleu fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gordon bleu, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaffelikør     Gulerodsboller med hvedeklid      Estragonsovs     Kogning af majs     Gratin m. fyld du kan li`     Hjemmelavet varmrøget laks     Millionbøf II     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tina's Koldskål     citronis     Abehjerne     Ravioli med flødesovs     Havregryn med mælk og sukker     Tykkam classico.     portions/små birkestærter med cherrytomater     Ægte indianer-røv     Bløde løg, der ikke feder     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]