2 spsk vindruekerneolie
2 stk løg, rå
20 g smør, saltet
2 stk hvidløg, fed, rå
1 spsk paprika, edelsüss
1 stk peberfrugt, rød, rå
1 stk peberfrugt, grøn, rå
1 stk chili peber, rå
7 dl vand, drikke-
3 tsk salt, stensalt, køkkensalt
1 tsk kommen
1 dåse tomat, flået, konserves
150 g kartoffel, rå
800 g oksekød, højrebsfilet afpudset, rå
4 stk kuvertflute
Skær kødet i mindre stykker og brun det i olien. Tag kødet op og læg det på et fad.
Pil løget og skær det i skiver, svits dem i gryden. Pres hvidløg i og tilsæt paprika. Rens peberfrugterne og skær dem i ringe, skær chilipeberen i mindre stykker. Læg kødet tilbage i gryden og tilsæt vandet. Kom peberfrugt, salt, kommen, chili og tomat ved.
Kog suppen op og lad den småsimre under låg, til kødet er mørt, ca. 2 timer. Skræl kartoflerne imens og skær dem i tern. Skum suppen jævnligt og nyd duften imens. Tilsæt kartoflerne og lad suppen simre i yderligere 30 min. Smag til med krydderier.