opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunkål

Brunkål

Brunkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(153)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.269
Visninger
297
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Sanne Frost Bundgaard

DU SKAL BRUGE
500 gram okse småkød
500 gram svine småkød
250 gram bacon (et helt stykke)
1 stort hvidkål
Olie eller smør til stegning
Salt og peber
Evt. lidt vand


SÅDAN GØR DU
Hvidkålshovedet snittes mellemgroft.
Baconstykket skæres ud i stykker på ca. 4x4 cm.
Kødet brunes godt i lidt olie eller smør.
Kålen puttes i gryden og steges under omrøring 10 minutter. Læg låg på gryden og lad retten simre i 2½-3 timer for svag varme. Smag til undervejs med salt og peber.

Laves denne ret om vinteren, skal der tilsættes lidt vand.
Kålen skal være helt mør og have en brun farve før retten er klar til servering.

SERVERING
Server sennep, rødbeder og rugbrød med smør til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Brunkål opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Brunkål fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Glace til kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]