opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikadeller med feta og spinat

Frikadeller med feta og spinat

Frikadeller med feta og spinat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(305)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.385
Visninger
423
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ kg hakket svinekød
1 stort æg
1 stort fintrevet løg
1-2 fed presset hvidløg
½ tsk allehånde
½ tsk timian
3/4 dl væske (fx: bouillion, mælk, suppe)
1-1½ spsk mel
Salt og peber
10-15 kugler spinat (de frosne)
½ bæger hakket fetaost
Olie til stegning


SÅDAN GØR DU
Optø spinaten i en kasserolle. Hæld væden fra.
Rør kødet med æg, løg, hvidløg, væske, mel og krydderier. Tilsæt feta og spinat. Rør farsen godt sammen og lad den hvile i køleskabet minimum 20 minutter.
Form farsen til frikadeller og steg dem til de er gennemstegte.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Tine
24.01.2019, 14:45
Hvilken slags feta bruger du, når du skriver i bæger? Kan det evt. omsættes til g?
 
Denne gode opskrift på Frikadeller med feta og spinat fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikadeller med feta og spinat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Kogning af majs     Blommetrifli     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Yoghurtboller     Marineret kalkunbryst- helstegt     Tvebakkekage     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Havkat i fad med grønsager og bacon     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Shredded kylling til burritos og taco     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]