opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast

Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast

Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.572
Visninger
102
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 kg muslinger
2 bundt persille
6 skalotteløg
2 små gulerødder
1 porre
2 stilke blegselleri
4 fed hvidløg
1 L tør hvidvin
4 dl tør vermouth
12 hele hvide peberkorn
2 små røde chili
½ L piskefløde
olivenolie
citronsaft
havsalt & friskkværnet peber
8 skiver ristet brød

Gratinering til muslingerne:
64 af de dampede muslinger
1½ dl rasp
125g blødt smør
1 dl tør vermouth
3-4 fed hvidløg
5 spsk pinjekerner
revet skal af ubehandlet citron
½ citron samt lidt saft
1 tsk friske timianblade
1 håndfulde persilleblade
havsalt & friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Skrub muslingerne og skyl dem i flere hold i koldt vand. Kasser de blåmuslinger der, ikke lukker isg, når de bankes let mod bordet. Pluk bladene af persillen. Hak skalotteløg, gulerødder, porre, blegselleri og hvidløg meget fint.
Sauter grøntsagerne i olivenolie og krydr med salt og peber.
Hæld hvidvin samt vermounth over, og kom muslingerne, persillestilke og chili ved. Bring det i kog under tætsluttet låg og lad det koge 6-8 min ved god varme. Let på låget og kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig.
Tag 64 muslinger fra til gratinering og pil resten ud af skallen.
Fjern den øverste skal og løsn muslingen.
Blend eller hak citronskal, persille, hvidløg og timian fint.
Tilsæt de øvrige ingredienser og blend eller hak et kort øjeblik.
Smag til med salt og peber og fordel massen i muslingeskallerne.Grill muslingerne i ovnen til de er gyldne lige inden servering.
Si suppen, læg grøntsagerne til side og kasser peber, persillestilke og chili.
Hak grøntsagerne til en grov kompot og smag den til med salt, peber og olivenolie. Fordel kompotten på de ristede toast lige inden servering.
Hæld fløden i suppen og kog ind til ca 1½ L.
Kom muslingerne tilbage i suppen, smag til med salt, peber og citronsaft og vend finthakket persille i.
SERVERING
Servers straks i dybe tallerkner med sprøde brød og gratinerede muslinger.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Flødestuvet spinat     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Havkat i fad med grønsager og bacon     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Mormors citronfromage     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Citronmuffins med marcipan     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Lammekøllerester i fad.     Færøsk æblekage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]