opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast

Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast

Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(52)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.857
Visninger
82
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 kg muslinger
2 bundt persille
6 skalotteløg
2 små gulerødder
1 porre
2 stilke blegselleri
4 fed hvidløg
1 L tør hvidvin
4 dl tør vermouth
12 hele hvide peberkorn
2 små røde chili
½ L piskefløde
olivenolie
citronsaft
havsalt & friskkværnet peber
8 skiver ristet brød

Gratinering til muslingerne:
64 af de dampede muslinger
1½ dl rasp
125g blødt smør
1 dl tør vermouth
3-4 fed hvidløg
5 spsk pinjekerner
revet skal af ubehandlet citron
½ citron samt lidt saft
1 tsk friske timianblade
1 håndfulde persilleblade
havsalt & friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Skrub muslingerne og skyl dem i flere hold i koldt vand. Kasser de blåmuslinger der, ikke lukker isg, når de bankes let mod bordet. Pluk bladene af persillen. Hak skalotteløg, gulerødder, porre, blegselleri og hvidløg meget fint.
Sauter grøntsagerne i olivenolie og krydr med salt og peber.
Hæld hvidvin samt vermounth over, og kom muslingerne, persillestilke og chili ved. Bring det i kog under tætsluttet låg og lad det koge 6-8 min ved god varme. Let på låget og kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig.
Tag 64 muslinger fra til gratinering og pil resten ud af skallen.
Fjern den øverste skal og løsn muslingen.
Blend eller hak citronskal, persille, hvidløg og timian fint.
Tilsæt de øvrige ingredienser og blend eller hak et kort øjeblik.
Smag til med salt og peber og fordel massen i muslingeskallerne.Grill muslingerne i ovnen til de er gyldne lige inden servering.
Si suppen, læg grøntsagerne til side og kasser peber, persillestilke og chili.
Hak grøntsagerne til en grov kompot og smag den til med salt, peber og olivenolie. Fordel kompotten på de ristede toast lige inden servering.
Hæld fløden i suppen og kog ind til ca 1½ L.
Kom muslingerne tilbage i suppen, smag til med salt, peber og citronsaft og vend finthakket persille i.
SERVERING
Servers straks i dybe tallerkner med sprøde brød og gratinerede muslinger.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Gulerodskage (Rå)     Kogning af majs     Den bedste Kylling i Karry!     Helstegt Oksestriploin     Porrer i fad med oksekød     Æbleflæsk     Tunmousse      Røræg i ovn     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]