opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam stegt med ingefær & juleøl

Svinekam stegt med ingefær & juleøl

Svinekam stegt med ingefær & juleøl
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.435
Visninger
329
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1,5 kg svinekam uden svær
groft salt & peber
2 spsk frisk revet ingefær
1 juleøl
2 spsk akaciehonning
1 spsk dijonsennep

Sauce:
sigtet og skummet stegesky
vand
1½ dl friskpresset appelsinsaft
majsstivelse
honning
salt & Peber

Appelsinsalat:
6 appelsiner
100g soltørrede tranebær
1 spsk ristede pinjekerner
1 pose rucola

Tilbehør: karofler og kogte grønne asparges


SÅDAN GØR DU
Gnid stegen med salt og peber og kom ingefær hen over. Læg stegen i et ovnfast fad og sæt den i en kold ovn.
Stil temperaturen på 200 grader og lad den stege i 30 min. Hæld øl hen over stegen og steg endnu 30 min.
Tag stegen ud af ovnen og smør stegen med en blandning af honning og dijonsennep og glaser 10 min ved 225 grader.Stegen er færdig når centrumtemperaturen er 65 grader.
Lad stegen hvile ca 15 min inden udskæring.

Saucen:
Sigt skyen fra stegen og skum for fedt. Tilsæt appelsinsaft, lidt vand og kog saucen godt igennem. Jævn med majsstivelse og smag til med honning, salt og peber.

Appelsinsalat:
Skær skrællen af appelsinerne tæt til kødet og skær appelsinfileterne fri for hinder.
Bland appelsinfileterne med tranebær, pinjekerner og rucola.
SERVERING
Så er den alternative julemiddag serveret.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinekam stegt med ingefær & juleøl fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam stegt med ingefær & juleøl, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Irsk stuvning med bacon     Karbonader i fløde/porre sauce     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Brownie med saltkaramel midte     Grundopskrift til al wokmad     Flødekartofler med jordskokker     Hjemmelavet sky     Mørbrad á l órange     Cowboygryde     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Wok med kylling, frisk pasta og grønt.     Fiberboller     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Brownies- med mørk og hvid chokolade     Mornay sauce     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      Kogning af majs     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]